Mustafa Sandal Ayrılık Haberlerini Yalanladı

Melis Sütşurup ile ilişkisi biten Mustafa Sandal ayrılık sonrası ilk kez kameralar karşısına çıktı. Sütşurup'u takipten çıkaran Sandal olayla ilgili 'Teknik hata' açıklamasını yaptı. Melis Sütşurup neden ayrıldıklarını açıkladı.

24.06.2019-15:36 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-11:06)

9 Haziran'da Mustafa Sandal'la aşk tazelemeye Amerika'ya giden Sütşurup, apar topar dönerek ünlü popçuyla takipleşmeyi bıraktı. Sosyetik güzelin takibi bırakmasından sonra ünlü popçu da eski aşkını takipten çıkardı.

'SADECE TEKNİK BİR HATA OLDU'

7 ay süren ilişkisi geçtiğimiz günlerde biten Mustafa Sandal, ayrılık haberlerini yalanladı. Sandal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için gittiği Beykoz'daki bir okulda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eski aşkının takibi bırakmasından bir gün sonra takibi bırakan Sandal "Yazıldığı gibi ayrılık söz konusu değil. Sıkıntımız yok. Sadece teknik bir hata oldu." dedi.

MELİS SÜTŞURUP VE MUSTAFA SANDAL NEDEN AYRILDI?

Sosyetik güzel Melis Sütşurup'un yakında çevresinden alınan bilgilere göre Sütşurup'un, 'Mustafa ile Amerika'da kavga ettik. Cep telefonunda öyle bir mesaj gördüm ki, benim için artık bitti' dediği öğrenildi.

MELİS SÜTŞURUP KİMDİR?

Mustafa Sandal'ın sevgilisi Melis Sütşurup bir butik sahibidir. Daha önce Mustafa Sandal gibi evlenip ayrılan 29 yaşındaki Sütşurup'un bir oğlu vardır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal