Hasan Kaçan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım'a Destek

Ünlü oyuncu Hasan Kaçan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu belirtti. Kaçan, yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekledi.

24.06.2019-14:14 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-13:54)

Oyuncu Hasan Kaçan Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu açıkladı.

'YERİM UZUN ADAMIN YANIDIR'

Usta oyuncu Hasan Kaçan, 23 Haziran seçimlerinin ardından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını yayınlayarak "Bazı sanatçılar madem görüşünü söylemekte beis görmüyor. Ben de tekrar edeyim. Yerim 'Uzun Adam'ın yanıdır. 60 yıldır iktidar olamayanlar yılmıyor da, biz bir İstanbul seçimi ile mi yılacağız? Sadakat yaraşır insana, görse de ikrah. Yardımcısıdır doğruların Hazret'i Allah" dedi.



'BİNALİ BEY'E HELAL OLSUN'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Binali Yıldırım için de destek mesajı yayınlayan Haçan, "Meşhur hikayede dendiği gibi, 'Vardır bunda da bir hayır.' Rakibi tebrik etmek erdemdir. Binali beye helal olsun. Netice tekrar Vatana, Millete hayırlı olsun. Şu mecrada canla başla ter döken herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

BİNALİ YILDIRIM'IN SELAMINI İLETTİ

Binai Yıldırım'la konuştuğunu vurgulayan oyuncu Kaçan, "Gençler, Binali Bey aradı. Hepinize selam ediyor. 'Bu süreçte taş üstüne taş koyan bütün kardeşlerime 'berber Ali' nin oğlu Hasan' nezdinde teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.' dedi. Rabbim bizleri mahçub etmesin. Muhabbetiyle muamele etsin." diye konuştu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal