16.09.2021-17:26 (Son Güncelleme:18.09.2021-16:45)


1

Mustafa Doğan Sürpriz Oldu!

Mustafa Doğan Sürpriz Oldu!

Sürpriz bir şekilde takımın başına geçen Stefan Kuntz'un ardından, başarılı çalıştırıcının yardımcısının kim olacağı çok merak ediliyordu. Stefan Kuntz'un yardımcısı ise yine sürpriz bir oldu. Eskiden futbolcu olan ve sonradan teknik direktörlük görevlerinde de bulunan Mustafa Doğan'ın, Stefan Kuntz'un yardımcısı olacağı açıklandı. Mustafa Doğan son olarak ekranlarda yorumculuk görevini yürütüyordu.



2

Mustafa Doğan Kimdir?

Mustafa Doğan Kimdir?

Mustafa Doğan, 1 Ocak 1976 yılında Isparta'da doğdu. Sonrasında Almanya'ya giden futbol adamı burada yaşamını sürmeye devam etti. Burada Uerdingen kulübünü alt yapısında futbola başladı. Altyapıda gösterdiği başarılı performans ile kısa sürede A takıma yükseldi. Futbolcu buradaki performansı ile Süper Lig devi Fenerbahçe'ye transfer oldu. Futbolcu, 2003 sezonunda Fenerbahçe'nin ardından Almanya'nın Köln takımına transfer oldu. Köln'den yine Süper Lig'e Beşiktaş formasını giymek için transfer oldu. Futbolcu, burada geçirdiği 3 sezonun ardından 2007'de futbolu bıraktı. Futbolu bırakan Mustafa Doğan, İstanbul'un amatör takımlarından Beyoğlu Yeniçarşıspor'da 1.5 yıl teknik direktörlük görevini yürüttü. 2017'de ise Eskişehirspor takımında Mustafa Denizli'nin yardımcılığını üstlendi. Mustafa Doğan son olarak yorumculuk yapıyordu.



3

Mustafa Doğan'ın Mesleği Nedir?

Mustafa Doğan'ın Mesleği Nedir?

Mustafa Doğan; futbol yorumcusu, teknik direktör ve eski futbolcudur. Futbol adamı güncel olarak futbol yorumculuğu mesleğini sürdürmektedir.



4

Mustafa Doğan'ın Futbolcu Olarak Başarıları Nedir?

Mustafa Doğan'ın Futbolcu Olarak Başarıları Nedir?

Mustafa Doğan, Fenerbahçe ile Atatük Kupası Şampiyonluğu, Bşbakanlık Kupası ve Süper Lig Şampiyonluğu yaşamıştır. Beşiktaş ile de 2005/2006 ve 2006/2007 de Türkiye Kupası'nı kazanmıştır. Ayrıca Beşiktaş ile Türkiye Süper Kupası Şampiyonluğu vardır. Futbolculuk döneminde oynadığı takımlarda ses getirmiştir.



5

Mustafa Doğan Kaç Yaşındadır?

Mustafa Doğan Kaç Yaşındadır?

Mustafa Doğan 45 yaşındadır.



6

Mustafa Doğan Nerelidir?

Mustafa Doğan Nerelidir?

Mustafa Doğan Ispartalı'dır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR