16.09.2021-16:25 (Son Güncelleme:16.09.2021-16:49)


1

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerin'de çıktığı 4 maçın sadece birini kazanan A Milli Futbol Takımı, dünya sıralamasında iki basamak daha geriledi ve 41. oldu.



2

En son Hollanda karşısında deplasmanda 6-1 gibi ağır bir yenilgi alan takım, yoğun tepkiler almıştı. Alınan tepkilerden sonra TFF acilen toplanmıştı ve Şenol Güneş ile yolların ayrılmasına karar vermişti. A Milli Futbol Takımı, ağır Hollanda mağlubiyetinden önce de Letonya karşısında ve Karadağ karşısında 2-0 üstünken avantajını koruyamamış ve iki maçta da sonradan yediği gollerle durum 2-2'ye gelmişti.



3

Bu maçlarda kritik puan kayıpları yaşayan A Milli Futbol Takımı, yoğun eleştiriler almıştı. TFF'de en son hareketli gelişmeler yaşanırken Şenol Güneş ile yollar ayrılmış ve Alman teknik adam Stefan Kuntz ile anlaşmaya varılacağı öğrenilmişti. A Milli Futbol Takımı'nda bu şekilde sıcak saatler yaşanırken, Milli Takım ile ilgili kötü bir haber geldi.



4

A Milli Futbol takımı en son maçlarda ortaya koyduğu başarısız sonucun ardından aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle geriye gitmeye devam ediyor. A Milli Futbol Takımı'nda özellikle Hollanda karşısında alınan 6-1'lik ağır mağlubiyet Milli Takım'ı adeta sarstı.



5

Böyle ağır bir mağlubiyet alan takıma kötü bir haber daha geldi. FIFA'nın açıkladığı milli takımların başarı listesine göre A Milli Futbol takımı başarısız durumu nedeniyle iki basamak daha geriledi ve listede başarı sıralamasında 41.oldu.



6

Türkiye Milli Futbol Takımı'nın listede bu şekilde gerilemesi eleştirilere yol açtı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR