Mustafa Cengiz'den Kemerburgaz Tesisleri Müjdesi

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, uzun süredir çözüme ulaşamayan Kemerburgaz Tesisleri ile ilgili taraftarlara müjdeyi verdi.

08.04.2021-12:24 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-12:24) Mustafa Cengiz'den Kemerburgaz Tesisleri Müjdesi

Florya Metin Oktay Tesisleri'ne artık sığamayan ve problemler yaşayan Galatasaray, bu sorunu çözüme kavuşturabilmek adına uzunca bir süredir Kemerburgaz Tesisleri için çalışmalarını sürdürmekteydi. Yılan hikayesine dönen Kemerburgaz konusu ile ilgili Başkan Mustafa Cengiz müjdeyi verdi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yönetim kurulunun katılımıyla gerçekleştirdiği lansmanda yapmış olduğu açıklamalarda ;

FLORYA VE RİVA ANLAŞMASI BİZE ZARARDI

Burası, stadımıza sadece 8 kilometre ve 8 dakika uzaklıkta. Maç günleri stadyuma ulaşım sorunu tamamen ortadan kalkacak. Çünkü Florya ve Riva anlaşması bizim hoşumuza gitmedi. Buradan alınan 367 milyon, futbolcu transferlerine gitti. Galatasaray'ın mali açıdan 6 bin kalem, 7 milyon TL'lik hacizlere soktu, icradan öte.

ARTIK BİZE YETMİYORDU

Kemerburgaz'da yeni tesisimizde 6 tane nizami ölçülerde saha kuracağız. Florya küçük, sığmıyoruz artık ve deprem riski taşıyan binalar var. Hepsini buraya taşıyacağız. Göreve geldiğimizde yaptığımız ilk sözleşmelerden birisi de Kemerburgaz'ınkiydi. Sene 2021, bir türlü harekete geçemedik.

BÜYÜKÇEKMECE İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Büyükçekmece'de de bir arsamız vardı. O arsayı yeniden canlandırdık. Ölmüş bitmişti. Orada da 5 tam saha çıkacak. Altyapı kardeşlerimiz şu anda gelemiyorlar, ligler yok, kovid var. Muazzam sahalar olacak. Gölü görüyor. Muazzam bir şey çıkacak oradan.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal