Boateng, Bayern'den Ayrılıyor

Gana asıllı Alman defans oyuncusu Jerome Boateng'in 10 yıllık Bayern Münih macerası sezon sonunda sona eriyor. Bavyera ekibi sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncu ile yeni sözleşme imzalamayacak.

08.04.2021-11:57 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-11:57) Boateng, Bayern'den Ayrılıyor

Kulübün sportif direktörü Hasan Salihamidzic, 32 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin uzatılmayacağını dile getirdi. Boateng 2011 yılında Manchester City'den kadroya katılmıştı.

Bayern Münih'te sözleşmesi sona erecek olan Jerome Boateng takımdan ayrılıyor. Kulübün sportif direktörü Hasan Salihamidzic, yıldız futbolcunun önümüzdeki sezon kadrolarında yer almayacağını açıkladı. 

KÖKLÜ DEĞİŞİM

Bayern Münih'in sportif direktörü Salihamidzic daha önce başka bir yıldız futbolcu olan David Alaba ile de yolların ayrılacağı açıklanmıştı. Avusturyalı yıldızın istediği maaşta anlaşamayan Alman ekibinin defans hattında köklü değişiklere gidebileceği konuşuluyor.   

BOTENG'E YENİ SÖZLEŞME YOK

Salihamidzic, "Jerome'un sözleşmesi yaz aylarında sona eriyor ve uzatılmayacak" şeklinde konuştu.

10 yıldır Bayern Münih forması giyen Jerome Boateng, bu sezon Alman ekibiyle toplam 31 maçta 2 gol kaydetti. Boateng, son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynanan ve 3-2 kaybedilen PSG maçının 42. dakikasında sakatlanan Sule'nin yerin oyuna dahil oldu.

BOATENG'iN BAYERN MÜNİH KARİYERİ

8 Bundesliga Şampiyonluğu

2 FiFA Dünya Kulüpler Şampiyonlupu

5 Almanya Süper Kupası

2 UEFA Super Kupası

5 Alamanya Kupası

2 Şampiyonlar Ligi 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal