Müslüme Yağal'ın Babası İle Samuray Kılıçlı Katil Göktuğ Boz Aynı Cezaevine Gönderildi!

Basına yansıyan bilgilere göre Müslüme Yağal'ı öldüren Hasan Yağal ile Samuray Kılıçlı Katil Diyarbakır Cezaevine gönderildi.

01.12.2021-10:42 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-10:42) Müslüme Yağal'ın Babası İle Samuray Kılıçlı Katil Göktuğ Boz Aynı Cezaevine Gönderildi!

İstanbul'da samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i (28) öldüren Can Göktuğ Boz ile Mersin´in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan Müslüme Yağal'ın (3) tutuklanan dedesi Hasan Yağal ile aynı hapishaneye gönderildi.

İstanbul'da 10 Kasım günü samuray kılıcı ile yolda yürüyen 28 yaşındaki Başak Cengiz'i öldüren, Can Göktuğ Boz ile Müslüme isimli küçük kızın katili Hasan Yağal Diyarbakır Cezavi Yüksek Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne konuldu.

YEMEKLERİNİ GARDİYANLAR GETİRİYOR

Edinilen bilgilere göre, tek kişilik hücrelerde kalan mahkumlar, yemeklerini gardiyanlar tarafından alıyor. Herhangi bir saldırı olmaması için  havalandırmaya diğer mahkumların olmadığı zamanlarda çıkartılıyorlar.

EVİNDE BİRÇOK KILIÇ BULUNMUŞTU

Olayın ardından harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, önce saldırganın kimliğini tespit etti. Ardından Göktuğ B.'nin evine operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan Göktuğ B.’nin evinde yapılan aramalarda 15 kılıç ve bıçak bulundu. Olayda kullanılan samuray kılıcı da ele geçirildi.

ŞOK EDEN NOTLAR ORTAYA ÇIKMIŞTI

Yakalandığında cinayeti itiraf eden Göktuğ B.’nin iki üniversite okuduğu ortaya çıktı. 3 yıldır yalnız yaşadığı öğrenilen şüphelinin evinde ayrıca ilginç kısa notlarda bulundu. Bazı notlarda ‘Katil kadın erkek’, ‘cinayet insan öldürme’, ‘Tartışma edene saldıran insanı öldür’, ‘Göktuğ Osman’ı öldür’, ‘İstanbul Anadolu bölgesinde öldür, ölen yok saldırınca saldır’, ‘Katil bıçak’, ‘Karına bıçak sapla karına mermi at’ ve ‘Mermiden kaçarken çapraz koş biraz arkana bakarak’ yazılıyordu. Tüm bunlar polis tarafından kameraya alınarak el konuldu.

KATİL ZANLISINDAN ÜRPERTEN İFADELER

Katil zanlının ifadesi Asayiş Şube Müdürlüğü’nde alındı. İfadesinde cinayeti işlediği için pişman olduğunu söyledi. Olay günü çok üzgün olduğunu anlatan zanlı, bir kadını öldürmek için dışarı çıktığını belirtti. Polisin neden ‘Kadın’ sorusuna ise ‘Erkek birine de saldırabilirdim ama kadınlar daha savunmasız olduğu için öyle düşündüm’ dedi. İfadesinde 5 yıl önce 17 günlük uyuşturucu tedavisi gördüğünü anlatan zanlı, 5 yıl psikolojik tedavi gördüğünü ancak 3 yıldır tedavi görmediğini iddia etti. Zanlı, savcılık ifadesinin ardından ‘Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme’ suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

MÜSLÜME YAĞAL OLAYINDA DEDE BABA ÇIKMIŞTI

Basına yansıyan bilgilere göre Müslüme'den alınan DNA örnekleri ile Hasan Yağal'ın DNA örnekleri eşleşmişti. Bu eşleşme sonrası Müslüme'nin dedesinin aslında babasının olduğu ortaya çıkmıştı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan olayda, 2,5 yaşındaki Müslüme'nin cansız bedeni, olay yerinden 7 kilometre uzaklıkta bulunmuştu. Şüpheli ölüm hakkında araştırmalara başlayan yetkililer 8 kişiyi tutuklamıştı.

BABA HEM TACİZCİ HEM İSTİSMARCI ÇIKTI

Müslüme'nin dedesi olarak bilinen ancak yapılan DNA testleri sonucu hem kardeşinin hem de Müslüme'nin babası olduğu ortaya çıkan Hasan Yağal hakkında işlem başlatıldı. Müslüme'nin annesi konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda eşinin askerde bulunduğu sıralarda, Hasan Yağal'ın kendisine tecavüz ettiğini ve hem Müslüme'nin hem de ablasının babasının Hasan Yağal olduğunu bildirdi. Müslüme'nin abisinin ise kimin çocuğu olduğu yapılan DNA testleri sonrasında ortaya çıkması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal