Alkollü Sürücü Çarptığı Genç Kızı Ölüme Terk Etti! Suçu Çalışanının Üzerine Attı

Uşak’ta alkollü sürücü, önce genç kıza çarptı daha sonra arkasına bakmadan kaçtı. Sürücü, uzun süre kurtarılmayı bekleyen genç kızın yanına 1 saat sonra geri geldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kız hayatını kaybetti.

01.12.2021-10:30 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-14:03)

Uşak’ta meydana gelen olayda alkollü sürücünün çarptığı genç kız, uzun süre boyunca şiddetli yağmurun altında fark edilmeyi bekledi. Olay üzerinden bir saat geçtikten sonra kaza yaptığı yere geri gelen sürücü, kazayı çalışanının üzerine yıkmaya çalıştı.  Kazada ağır olarak yaralanan genç kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazanın sorumlusu olan sürücünün ehliyetine el konularak, 2028 yılına kadar trafikten men edildiği bildirildi.  

GENÇ KIZA ARABAYLA ÇARPIP KAÇTI

İzmir-Uşak karayolu Gazi Bulvarı üzerinde meydana gelen kazayla ilgili edinilen bilgilere göre, su arıtma firması işleten 41 yaşındaki Sinan P., kardeşi, çalışanı ve bir arkadaşı ile birlikte alkol aldıktan sonra yağışlı havada yola çıktı. Araç, hızla seyir halindeyken Gazi Bulvarı’na geldikleri sırada yaya geçidinden karşı yola geçmeye çalışan 23 yaşındaki Hasibe Güven’e çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle yola savrulan genç kız kanlar için yerde kalırken, alkollü iddia edilen sürücü olay yerinden kaçtı. 

ŞİDDETLİ YAĞIŞIN ALTINDA FARK EDİLMEYİ BEKLEDİ

Sürücü, kazada ağır yaralanan genç kızın yanına bir saat sonra geri geldi. Sinan P.’nin çalışanı Adem A.(28) olay yerine trafik ve ambulans ve trafik ekiplerinin çağırdı. Olay yerine gelen Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları inceleme sonrasında camdaki göçük ve kan izlerinden aracın birine çarptığını fark etti. Ekipler, söz konusu kazanın gösterilen yerden 1 kilometre geride olduğunu belirledi. Bölgeye ulaşan polis ekipleri, yerde hareketsiz yatan genç kız ile karşılaştı. Yaşadığı belirlenen genç kız için olay yerine sağlık görevlileri getirildi. Kazada ağır yaralanan genç kız, hastaneye sevk edildi. Yaklaşık 1,5 saat şiddetli yağış altında fark edilmeyi bekleyen genç kız, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. 

KAZAYI ÇALIŞANININ ÜZERİNE ATTI 

İzmir-Uşak karayolu Gazi Bulvarı üzerinde meydana gelen kazanın sürücüsü olduğu iddia edilen Adem A. ile birlikte araba içinde bulunan patronu Sinan P., kardeşi Yusuf P. ve arkadaşları Osman E. ekipler tarafından gözaltına alındı. Alınan ifadelerdeki tutarsızlığı fark eden polis ekipleri, çapraz sorgu sonucunda aracı kullanan kişinin Adem A. değil, patronu Sinan P’nin olduğunu tespit etti. Daha öncede hakkında 3 kez alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldığı belirlenen Sinan P.’nin 8 farklı suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Alkollü sürücünün ehliyetine 2028 yılına kadar el konuldu. 

Bir mimarlık ofisinde çalıştığı öğrenilen Hasibe Güven’in cenazesi morga kaldırıldı. Bir kişinin öldüğü kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal