Müslüman Hollywood Yıldızı Reshad Strik Erdoğan'ı İstemiyorlarsa Biz Alırız Dedi

Oyuncu Reshad Strik, Orhan Karaağaç'ın hazırlayıp sunduğu "Son 33" programının konuğu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

08.12.2021-10:53 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-11:31) Müslüman Hollywood Yıldızı Reshad Strik Erdoğan'ı İstemiyorlarsa Biz Alırız Dedi

Oyuncu Reşhad Strik, Orhan Karaağaç'ın hazırlayıp sunduğu "Son 33" programının konuğu oldu. Strik'in Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye hakkındaki sözleri sosyal medyada gündem oldu.

ERDOĞAN'I İSTEMİYORSANIZ BİZ ALIRIZ

Hollywood'u bırakmasının sebeplerini anlatan Reshad Strik “Ben Hollywood yıldızı olmak istemiyorum, Cennette yıldız olacağım. İfadelerini kullandı.”Oyuncu Reshad Strik, "Recep Tayyip Erdoğan'ı istemiyorsanız biz alırız. Gittiğim her müslüman ülke ona dua ediyor." ifadelerini kullandı. Oyuncu Reshad Strik, Orhan Karaağaç'ın hazırlayıp sunduğu "Son 33" programının konuğu oldu. Hollywood'u neden bıraktığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Reshad Strik “Ben Hollywood yıldızı olmak istemiyorum, Cennette yıldız olacağım” dedi.

BÜTÜN MÜSLÜMAN ÜLKELER ERDOĞAN’A DUACI

Oyuncu Reshad Strik, "Recep Tayyip Erdoğan'ı istemiyorsanız biz alırız. Gittiğim her müslüman ülke ona dua ediyor." ifadelerini kullandı. Boşnak kökenli Avustralyalı oyuncu Reşat Strik, Türkiye'ye dışarıdan bir saldırı düzenlendiğini ve Türk insanının bunun farkında olması gerektiğini belirtti ve "Türkiye, en iyi Müslüman ülke. Biz de Müslümanız. Erdoğan'ı siz istemiyorsanız biz alırız" dedi.Oyuncu Reşat Strik, Orhan Karaağaç'ın hazırlayıp sunduğu "Son 33" programının konuğu oldu. Strik'in Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye hakkındaki sözleri sosyal medyada gündem oldu. Zira o hem içerden hem dışardan Türkiye'ye içinden geçtiği süreçleri görebiliyordu.Boşnak kökenli Avustralyalı oyuncu Reşat Strik, Orhan Karaağaç'ın hazırlayıp sunduğu "Son 33" programında yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.Strik, "Kaç tane ülkeler gezdim. Tüm insanlar Erdoğan'ı sevdiğini söylüyor. Anlıyorum dolar yüksek, domates yüksek ama açık açık görüyoruz Türkiye'yi batırmak istiyorlar." ifadesinde bulundu.Zor coğrafyalardaki yaşamları yakından tanıma, onların duygu ve düşünce dünyasına yolculuk yapma fırsatı bulduğunu söyleyen Strik, Türkiye'nin içindeyken son 20 yılda yaşanan gelişmelerin net görülemediğini, Türkiye'ye dışarıdan bakmak gerektiğini vurguluyorErdoğan'ın Bosna'ya çok yardım ettiğini belirten Strik, "Türkiye, en iyi Müslüman ülke. Biz de Müslümanız. Erdoğan'ı siz istemiyorsanız biz alırız" ifadesinde bulundu.

RESHAD STRİK KİMDİR?

Reshad Strik (d. 22 Haziran 1981 Canberra, Avustralya) Boşnak kökenli Avustralyalı aktördür. Yeni Güney Galler'in Central Coast bölgesinde büyüyen Reshad Strik, gençken sörf ve boks ile ilgileniyordu. Ulusal bir reklam filminde rol aldıktan sonra Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'ne katıldı. Mezun olduktan sonra Blue Heelers adında bir televizyon şovuna konuk olmuştur.HeadLand dizisinin yönetmenleri onu fark etmiştir ve dizide ona bir rol vermiştir. Diziden sonra Los Angeles'ta çalışma fırsatı bulan genç oyuncu Hong Konglu yönetmen Fruit Chan'ın psikolojik gerilim filmi "Don't Look Up" filminde ilk kez başrol oyuncusu olarak yer almıştır.2010 yılında Saraybosna'da evlenip, orada atalarının ana dilini öğrenmek, müzik videoları ve reklamlar üretmek ve yönetmek için zaman harcamıştır. Ayrıca Bosna-Hersek'teki iki uzun metrajlı filmi, "İnkılaplar" ı ve Boşnak filmi Ja sam iz Krajine, zemlje kestena'yi 2013'te piyasaya sürmüştür. Reshad Strik, şuanda ailesi ile birlikte İstanbul'da yaşamaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal