Murat Sancak iddiaları doğruladı: Galatasaray ve Fenerbahçe peşine düştü

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, savunma oyuncusu Samet Akaydın’a Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ilgisi olduğu iddiaları doğruladı.

10.12.2022-16:16 - (Son Güncelleme: 10.12.2022-16:16) Murat Sancak iddiaları doğruladı: Galatasaray ve Fenerbahçe peşine düştü

Ara transfer döneminde savunma hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’nin Adana Demirspor’dan forma giyen 28 yaşındaki savunma oyuncusu Samet Akaydın’ı gündemine aldığı iddia edilmişti. Akdeniz ekibinde Başkan Murat Sancak Fenerbahçe’nin Samet Akaydın’a olan ilgisini doğrularken, Galatasaray’ın da bu transfer için kendileriyle temas kurduğunu belirtti.

Galatasaray ve Fenerbahçe ile temaslarımız devam ediyor

28 yaşındaki stoper Samet Akaydın’ın transferi konusunda ara transfer dönemi gösteren Sancak, "Samet Akaydın için Fenerbahçe'den teklif olduğu doğru. Ancak henüz anlaşmadık. Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray da istiyor. İki kulüple de temaslarımız devam ediyor. Transfer dönemi geldiğinde bakıp, kararımızı vereceğiz" dedi.

Samet Akaydın Galatasaray Fenerbahçe

Devlerin dikkatini çekti

28 yaşındaki Akaydın bu sezon ligde 13 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 1 gole imza attı. 1.90 boyundaki oyuncu sağ ve sol stoper olarak görev alabiliyor. Samet'in güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro. Oyuncunun 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal