Dünya Kupası’na damga vuran sözler: Lionel Messi Beşiktaşlı yıldıza hakaret etti

2022 FIFA Dünya Kupası’nın belki de en gergin maçı dün akşam Hollanda ile Arjantin arasında oynandı. Arjantin’in penaltılar sonucu yarı finale yükseldiği karşılaşmanın sonlarında yaşanan gerginlik maç sonrasına da taşındı. Arjantin’in süper yıldızı Lionel Messi, maç sonrası verdiği bir röportaj sırasında Beşiktaşlı Wout Weghorst’a “Ne bakıyorsun aptal” dedi.

10.12.2022-16:08 - (Son Güncelleme: 10.12.2022-16:08) Dünya Kupası’na damga vuran sözler: Lionel Messi Beşiktaşlı yıldıza hakaret etti

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda dün çeyrek final karşılaşmaları oynandı. Günün kapanış maçında Hollanda ile Arjantin karşı karşıya geldi. Oldukça gergin geçen maçın sonunda Arjantin Hollanda’yı penaltı atışlarında 4-3 yenerek yarı finalde Hırvatistan’ın rakibi oldu. Fakat karşılaşma kadar yaşanan olaylar da dünya gündemine girdi. Karşılaşmanın sonlarında yaşanan gerginlik maç sonrasına da taşınırken, Arjantin’in süper yıldızı Lionel Messi, maç sonrası verdiği bir röportaj sırasında Beşiktaşlı Wout Weghorst’a “Ne bakıyorsun aptal” dedi.

Messi Weghorst’a hakaret etti

Arjantin'in 2022 Dünya Kupası'nda yarı finale yükseldiği Hollanda maçı sonrası Lionel Messi'nin Beşiktaşlı Wout Weghorst'a söylediği sözler geceye damga vurdu.

Messi Weghorst

Lionel Messi maç sonu röportajı verirken "Ne bakıyorsun aptal, önüne bak" sözlerini sarf etti. Yayın sırasında Messi'nin bu sözleri söylediği kişinin ise Beşiktaşlı Wout Weghorst olduğu sonradan teyit edildi.

Weghorst maç öncesi bizi kışkırttı

Messi sözlerinin devamında ise, "Maçlardan önce konuşan insanları sevmiyorum. Hollanda'nın 19 numaralı forveti bizim yanımıza gelip kışkırtmaya çalıştı. Hocaları da bize saygısız davrandı" açıklamasını yaptı.

Messi Weghorst-1

Weghorst açıklama yaptı

Beşiktaşlı Wout Weghorst ise maç sonu açıklamalarında Messi'yle el sıkışmak istediğini ancak yıldız oyuncunun kendisine elini vermediğini belirerek, "Messi konusunda hayal kırıklığına uğradım. Onunla el sıkışmak istedim ama o elini uzatmadı. İspanyolca pek anlamam ama eminim bana çok hoş olmayan sözler söyledi" açıklamasını yaptı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal