Murat Kurum'dan Küçükçekmece saldırısı açıklaması: Hiç kimse beraberliğimize gölge düşüremeyecektir

Ak Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, partinin Küçükçekmece Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın olayla ilgili yakın takipte olacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

10.02.2024-22:38 - (Son Güncelleme: 10.02.2024-22:38)

Bugün akşam saatlerinde AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Saldırıyla ilgili Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, yapılan saldırıyı kınadı ve konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Konuyla ilgili her türlü tahkikat yapılıyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın olayın yakinen takipçisi olduğunu dile getiren Murat Kurum “Bugün saat 16.30 sıralarında AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanımız Aziz Yeniay'ın ve arkadaşlarımızın da bulunduğu seçim çalışması esnasında Küçükçekmece'de Kanarya mahallemizde aday tanıtım töreni yaparken kıymetli başkanımız buradaki dernek ve sivil toplum örgütlerine konuşma yaparken uzun namlulu silahlarla ateş açılmış ve bu ateş sonucunda buradan geçen bir vatandaşımız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Konuya ilişkin Adalet Bakanlığımız, Savcılığımız, İçişleri Bakanlığımız gerekli her türlü tahkikatı yapmaktadırlar. Az önce bizde hastanemizde tüm arkadaşlarımızla birlikte yaralı vatandaşımızı ziyaret ettik. Doktorlarımız yapılacak tüm tedavileri ağır yaralı olan kardeşimize yapmaktadırlar. Hem Cumhurbaşkanımız hem Sağlık Bakanımız bir fiil takip etmektedirler. Ailesi ile görüştük. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim inşallah yaralı kardeşimize acil şifa verecektir. Tüm milletimize, İstanbullu hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

“Hiç kimse beraberliğimize gölge düşüremeyecektir”

Saldırganların yapılan çalışmalara gölge düşüremeyeceklerini vurgulayan Kurum “Demokrasimize, birliğimize, beraberliğimize yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hiç kimse ama hiç kimse bizim beraberliğimize gölge düşüremeyecektir. Yapmış olduğumuz seçim çalışmalarına gölge düşüremeyecektir. İnşallah failler bir an önce yakalanacak ve adli makamlarımızla birlikte her türlü hukuki süreç takip edilecektir” ifadelerini kullandı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal