Murat Kurum gençlere müjdeyi verdi: Ulaşımda yüzde 40 indirim yapılacak

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Beyoğlu’nda gençlerle bir araya geldi. Kurum ulaşım konusunda müjdeyi vererek, "Bizde söz namustur. O yüzden 1 Nisan’da toplu ulaşımda alınan yüzde 40’lık indirim kararını uygulayacağız.’’ dedi

19.01.2024-09:40 - (Son Güncelleme: 19.01.2024-17:33)

Yerel seçimler öncesi İstanbul sokaklarını gezmeye devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Beyoğlu’ndaki Akademi Beyoğlu’nda gençlerle bir araya geldi.

İstanbul’un 39 ilçesinde ofisler ve eğitim atölyeleri açacaklarını belirten Kurum, ‘’Burada hem spor yapabilecekler hem ders çalışabilecekler hem de kütüphanelerimizde zaman geçirebilecekler.’’ şeklinde konuştu. İşini kurmak isteyen gençlere destek olacaklarını belirten Kurum, mevcut İBB yönetiminin Mecliste alınan karara rağmen ulaşım konusunda uygulamadığı yüzde 40 indirim konusu ile ilgili soruya ‘’Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40’lık indirim kararını 1 Nisan’da uygulayacağız’’ sözlerini kullandı.

Gençlerimize destek olacağız

Haber7’nin haberine göre; gençlere okul hayatları ve sonrası için gerekli tüm desteği sağlayacaklarını söyleyen Kurum, ‘’Açacağımız ofisler ve atölyeler ile gençlerin eğitimine katkı sunacağız. İşini kurmak isteyen gençlerimize destek olacağız.’’ diye konuştu.

Murat Kurum Beyoğlu

Bizde söz namustur

Ulaşımda yüzde 40 indirim uygulayacakları müjdesini de gençlerle paylaşan Murat Kurum, ‘’Bizde söz namustur. Verilen sözleri tutmak zorundayız. O yüzden 1 Nisan’da toplu ulaşımda alınan yüzde 40’lık indirim kararını uygulayacağız.’’ ifadelerine yer verdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal