Murat Kurum: 81 İlin Her Noktasında Bizi Bulabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bütçe görüşmesinde konuşma yaptı.

12.11.2021-16:07 - (Son Güncelleme: 12.11.2021-16:13)

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bütçe görüşmesinde, yapılan hizmetlerden bahseden Murat Kurum, yaptığı açıklamalarda, AK Parti’nin 81 ilde milletin dertleriyle ilgilendiğinin altını çizerek konu ile ilgili şu konuşmayı yaptı:

MURAT KURUMUN BÜTÇE GÖRÜŞMESİ KONUŞMASI

Biz bu anlamda Ankara’da o meşhur karanlık ajanslar tarafından üretilen, millete en ufak bir faydası bile olmayan tartışmaların içerisinde hiçbir zaman olmadık, hiçbir zaman da olmayacağız. Bizi dedikoduların, iftiraların, söylentilerin, ithamların, karanlık ve kirli senaryoların peşine takılıp gidenlerin arasında bulamazsınız. Milletimizin derdiyle hemdert olduk. Milletimizin derdiyle dertlendik ve yollara düştük. Bizi arayan Şırnak’ın yollarında bulur. Bizi arayan Edirne’nin yollarında bulur. Bizi arayan Konya’nın, Trabzon’un kentsel dönüşüm projelerinde bulur. Bizi arayan Ankara’nın millet bahçesinde bulur. Bizi arayan İzmir’deki deprem konutlarında bulur, Antalya’da bulur, Muğla’da bulur, Kastamonu’da bulur ve bu noktada bizi arayan 84 milyon vatandaşımız emin olsunlar ki biliyorlar onlar da hemen yanı başlarında bizim olacağımızı, en zor günlerinde yanlarında olacağımızı çok da iyi biliyorlar, yanı başlarında bulurlar. Biz yurt açıyoruz, üniversite yapıyoruz ve yeni yuvalar yapıyoruz, yeni sosyal konutlar yapıyoruz. Milletimizin geleceği için, kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız, yavrularımız için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bu noktada şantiyelerimizde bulursunuz, çizmemizi ayağımıza giymiş depremde, enkaz alanlarında bulursunuz Başkanım. Bizi ararsanız bu anlamda adresimiz belli. 81 ilde Anadolu’da bizi bulabilirsiniz, tüm ekibimizle birlikte çünkü 350’nin üzerinde ziyaret yaptık ve bu ziyaretleri de inşallah bu koltuktan kalkacağım güne kadar da yapacağım, vatandaşımın yanında da olmaya devam edeceğim. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal