Murat Dalkılıç Sitare Akbaş'ı Çabuk Unuttu!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Murat Dalkılıç, Hande Erçel'in yakın dostu Sitare Akbaş'a gönlünü kaptırdığı konuşuluyordu. Ancak Dalkılıç'ın üç kadınla Emirgan'da bir mekanda yakalanması iddiaları çürüttü.

04.08.2021-11:47 - (Son Güncelleme: 04.08.2021-11:47)

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile bir dargın bir barışık ilişkisi geçtiğimiz yıl sona eren şarkıcı Murat Dalkılıç, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Bir süredir Murat Dalkılıç'ın, eski aşkı Hande Erçel'in yakın dostu Sitare Akbaş'a gönlünü kaptırdığı konuşuluyordu.

ÜÇ KADINLA YAKALANDI

Cuma gecesi üç kadınla Emirgan'da bir mekanda eğlenen Murat Dalkılıç'ın, özellikle birisiyle oldukça samimi olduğu söylendi. O gece mekanda o anlara tanıklık edenler, Dalkılıç'ın Akbaş'ı çabuk unuttuğunu dile getirerek, 'Hızlı başlayan ilişkisi hızlı bitti' yorumunda bulundu.


EN ÖNDEN İZLEMİŞTİ

Öte yandan Murat Dalkılıç ile Sitare Akbaş'ın aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine damga vurmuş, popçunun Çeşme konserinde Akbaş, Dalkılıç'ı en önden izlerken objektiflere takılmıştı. Geçtiğimiz günlerde de sorulan aşk haberlerini yalanlamadan anlamsız bir şekilde tepki gösteren Dalkılıç'ın, Sitare Akbaş'la evlilik planları yaptığı iddia edilmişti.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal