Murat Dalkılıç Babasının Haberiyle Yıkıldı!

Söylediği şarkılar ve rol aldığı filmler ile genç kızların kalbine taht kuran Murat Dalkılıç’ın babasından kötü haber geldi. Kalp krizi geçiren baba Mehmet Sedat Dalkılıç’ın durumu ciddiyetini koruyor…

15.04.2020-11:56 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-11:58) Murat Dalkılıç Babasının Haberiyle Yıkıldı!

Gençlerin şarkılarını ezbere bildiği yakışıklı şarkıcı Murat Dalkılıç aldığı kötü haberle sarsıldı. Dalkılıç, babasının kalp krizi geçirdiği haberiyle büyük bir şoka girdi. Kuşadası’nda yaşayan babasının kalp krizi geçirdiğini öğrenen Dalkılıç, apar topar babasının yanına gitti. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen baba Mehmet Sedat Dalkılıç, ambulans ile Söke Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

MURAT DALKILIÇ YÜREĞİ AĞZINDA HABER BEKLİYOR

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, babasının kalp krizi haberini almasının ardından hemen yanına gitti. Baba Mehmet Sedat Dalkılıç, Söke Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinden sonra Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kalp krizi geçiren Dalkılıç anjiyo uygulandıktan sonra yoğun bakım ünitesine alındı. 

murat

DALKILIÇ HABERİ ALIR ALMAZ AYDIN’A GİTTİ

Şarkıcı Murat Dalkılıç, babasından aldığı kötü haberler yüreği ağzında Aydın’a gitti. Ünlü sanatçıyı zor günlerinde yalnız bırakmayıp yanında olan isimler arasında kardeşi Elif Dalkılıç ve sevgilisi Sitare Akbaş da vardı. Aydın’a varır varmaz babasına koşan Dalkılıç, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer tarafından karşılandı. Yoğun bakımda tedavisi süren baba Dalkılıç hakkında ünlü şarkıcıya bilgi verildi. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ufuk Eryılmaz, Murat Dalkılıç’a babasının son durumu hakkında açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcının içini rahatlatmak için gelen peş peşe açıklamalardan bir diğerini ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş yaptı. Bozbaş, "Hastamız kalp krizi geçirip Söke Devlet Hastanesine başvurmuşlar. Söke Devlet hastanesinden sevkli, olarak aldık hastamızı. Gelir gelmez anjiyosu yapıldı ve kalp krizi tanısı kesinleşti. Şu anda koroner yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Hastamız hocalarımızın takibinde yoğun bakım şartları devam ediyor" diye konuştu.

murat dalkılıç


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal