Muhteşem Kot Pantolonu Nasıl Seçilir?

Kot pantolonu bir gardıropun olmazsa olmazıdır. Bu nedenle bacakları muhteşem gösterecek ve kusurları örtecek kot pantolonu bulmak önemlidir.

27.10.2019-11:28 - (Son Güncelleme: 27.10.2019-11:25)

Kot pantolon her dönemin parçasıdır. Bu yüzden aldığınız parça üzerinize tam oturmalı ve her zaman her şeyle yakışmalıdır.

KOT PANTOLON NASIL SEÇİLİR?

Vücut tipini anlamak kot pantolon tercih ederken önceliğiniz olmalı. Kendi bedenini tanımak işin en önemli bölümü bu noktada. Bol kesim, boyfriend, mom jeans benzeri adlar altında toplanabilecek bir model. Kum saati, kare, ve ters üçgen vücut türüne sahipseniz bol kesim pantolonlar iyi bir tercih olabilir. Ama dikkat! Kalçalarınız yeterince dolgun değilse ve kısa boyluysanız özellikle uzak durmanız gereken bir model! Bol paça pantolonlar hem rahat hem de şık parçalar. Bacakları kısa göstermesi haricinde avantajlı bir model. Topuklu ayakkabıyla kısa izlenimden kurtulabilirsiniz. Kalçaları ön plana getiren, vücudun bütün noksanlarını belli eden bir modeldir. Bu nedenle mutlaka vücut tipini anlayıp ona göre alınmalı. Kenarlardan çıkan fazlalıklar ne yazık ki tişörtle örtülmüyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal