Kot Pantolonlarındaki Küçük Cebin Sırrı Çözüldü!

Kot pantolonlarda yer alan ve hepimizin merak ettiği küçük ceplerin sebebi için birçok teori var. Peki, gerçekte neden varlar?

13.10.2019-11:40 - (Son Güncelleme: 14.10.2019-11:17)

Dünyaca ünlü bir kot markası kot pantolonlarında yer alan ve çok merak ettiğimiz küçük ceplerin gerçekten neden olduğunu açıkladı.

KOT PANTOLONUNDAKİ KÜÇÜK CEBİN SEBEBİ NEDİR?

Cep yalnızca görsellik için değil; gerçek bir fonksiyona sahiptir. Uluslararası bir kot markasına göre cep saatinizi muhafaza etmek içindir. Seneler boyunca cep  ‘bozuk para cebi’ ve ‘bilet cebi’ olarak tanındı. Kot pantolonlar dünyaca popüler olmadan evvel, erkekler onları 1800 senelerde iş pantolonu şeklinde kullanırlardı. O günlerde herkes bir saat taşıyordu. Bunlar zincirlere bağlanmış cep saatleriydi. Saatlerin ceket cebinin içinde kırılmasını engellemek adına, şimdilerin ünlü kot bir markası, özellikle bir cep saatini muhafaza etmek amacıyla küçük kot pantolon cebini anlattı. Böylece saatler güvenli bir biçimde taşınabildi. Küçük sır çözüldü. Ancak her ne kadar saat cebi şimdilerde çok yararı olsa da, bugünlerde artık bir kullanımı mevcut değil. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal