Mühendisler Günü ne zaman, anlamı nedir? Dünya Mühendisler Günü anlamlı, kısa kutlama mesajları

Her yıl Aralık ayında kutlanan Dünya Mühendisler Günü yeniden araştırma konuları arasında yer aldık. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Türk mühendislerin alnında, Cumhuriyet istikbalini aydınlatan ışık parlar." cümlesiyle yücelttiği mühendislerin toplumdaki önemini göstermek isteyen kişiler internet üzerinden Mühendisler Günü adına paylaşımlarda bulunuyor. İşte 2023 Mühendisler Günü anlamlı, kısa kutlama mesajları…

05.12.2023-12:35 - (Son Güncelleme: 05.12.2023-12:35) Mühendisler Günü ne zaman, anlamı nedir? Dünya Mühendisler Günü anlamlı, kısa kutlama mesajları

Tarihi ülkelere göre değişiklik gösteren Dünya Mühendisler Günü her yıl Aralık ayında kutlanıyor. Mühendisler Günü Arjantin’de 16 Haziran, Belçika’da 20 Mart, İtalya’da 15 Haziran, Rusya’da ise 22 Aralık’a denk geliyor. Peki 5 Aralık Mühendisler Günü ne zaman, anlamı Nedir

Dünya Mühendisler Günü ne zaman?

Dünya Mühendisler Günü, Türkiye 5 Aralık tarihinde kutlanıyor. 

Mühendisler Günü anlamlı, kısa kutlama mesajları

“Çıktıkları bu uzun yolculukta, bilimi kendilerine yol arkadaşı seçmiş bütün mühendislerimizin, Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun!”

“Geleceğimizi tasarlamak için azimle ve özenle çalışan tüm mühendislerimizin 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.”

“Yaşamımızı kolaylaştıran tasarımlara imza atan, bu alanda çalışan, emek veren tüm branşlardaki Mühendislerin 5 Aralık Dünya #MühendislerGünü 'nü kutluyorum.”

Mühendisler Günü Ne Zaman

“Düşlemekle başlayan yolculuğun adıdır mühendislik! Düşlerini gerçekleştirmek için gece gündüz çalışan, tüm mühendislerin Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun!”

“Mühendislerimizin ve Türkiye’nin dört bir köşesindeki mühendis adaylarımızın Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.”

“Ülkemize değer katan, insanlığa fayda sağlayan tüm mühendislerin ve bir mühendis olarak meslektaşlarımın #MühendislerGünü kutlu olsun.”

“"Türk mühendislerin alnında, Cumhuriyet istikbalini aydınlatan ışık parlar." - M. Kemal Atatürk

“Mühendisler çoğu zaman bilinmeyen kahramanlardır; eğer gerçekte yıldızlar arasında seyahat etmek istiyorsak, bu, onların arzuları ve hayal gücü sayesinde olacaktır … Çünkü onlar köprü kuruculardır.” Dünya Mühendisler Günü Kutlu Olsun”

Yerli ve milli sistemlerimiz kahraman mühendislerimizin eseri! Tüm mühendislerimizin 5 Aralık Mühendisler Günü kutlu olsun. İyi ki varsınız!

"Makineyi hareket ettiren, kodu yazan ve dünyayı değiştiren sizlersiniz. Tüm mühendislerin Dünya Mühendisler Günü'nü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim!"

"Mühendislik, hayalleri gerçeğe dönüştürme sanatıdır. Tüm mühendislerin özverili çalışmalarını ve bilim dünyasına katkılarını kutlar, geleceğe ışık tutan projelerde başarılar dilerim."

"Makine mühendislerinden yazılım geliştiricilere, her biriniz geleceği şekillendiren birer kahramansınız. Mühendislik tutkunuz ve bilgi birikiminiz için teşekkür eder, tüm mühendislerin Dünya Mühendisler Günü'nü kutlarım!"

"Her bir projenizle, dünyayı daha sürdürülebilir ve teknolojik bir yer haline getiriyorsunuz. Tüm mühendislerin azim ve özverisi için teşekkür eder, Dünya Mühendisler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım."

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal