Muhammed Nur Nahya kimdir? Sosyal medyada Cumhurbaşkanı'nın taklidi yapan Muhammed Nur Nahya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taklidini yapan Muhammed Nur Nahya'nın kim olduğu merak edildi. Cumhurbaşkanı'nı taklit ettiği videoları sosyal medya hesabından paylaşarak fenomen olan Muhammed Nur Nahya'nın kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Muhammed Nur Nahya kimdir, kaç yaşında? detaylar haberimizde yer almaktadır.

13.05.2022-23:19 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-23:19) Muhammed Nur Nahya kimdir? Sosyal medyada Cumhurbaşkanı'nın taklidi yapan Muhammed Nur Nahya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taklitlerini yatığı videoları paylaşarak fenomen olan Muhammed Nur Nahya'nın kim olduğu, kaç aşında olduğu merak edildi. Paylaştığı videolarla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Muhammed Nur Nahya eğlenceli videolarla sevenlerini güldürmektedir.

Muhammed Nur Nahya kimdir, kaç yaşında?

1998 yılında Şanlıurfa'da doğan Muhammed Nur Nahya 24 yaşındadır. Yaptığı taklitler ile gündeme gelen Nahya, İstanbul'da özel bir üniversitede eczacılık bölümü öğrencisidir. Hem Cumhurbaşkanı'nın taklidi hem de yaptığı diğer taklitlerle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nahya'nı TikTok, Instagram ve Youtube hesapları bulunmaktadır. Sosyal medya hesaplarında milyonlarca abonesi bulunan Nahya çektiği eğlenceli videolar ile sıklıkla gündemde yer almaktadır. 

Muhammed Nur Nahya kimdir

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal