MasterChef Türkiye'den hangi şef ayrıldı? MasterChef Türkiye yeni jurileri kimler?

TV8'in sevilen yarışmalarından MasterChef'in yeni sezonunun başlamasına az bir süre kaldı. Yeni sezondan önce MasterChef izleyicileri programdan hangi ismin ayrılacağını merakla araştırıyor. Peki MasterChef Türkiye yarışmasından hangi isim ayrılacak? Tüm detaylar haberimizde.

13.05.2022-23:06 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-23:06) MasterChef Türkiye'den hangi şef ayrıldı? MasterChef Türkiye yeni jurileri kimler?

MasterChef'in yeni sezonu başlamadan önce programdan bir ismin ayrılacağı öğrenildi. MasterChef yarışmasını severek takip eden insanlar merakla hangi ismin programdan ayrılacağını araştırıyor. Peki MasterChef Türkiye yarışmasının yeni sezonundan hangi jüri üyesi ayrılıyor? MasterChef ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MasterChef Türkiye'den hangi isim ayrılıyor

3 sezondur yayınlanan MasterChef yarışmasında Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya gibi ünlü şefler jüri üyeliği yapıyordu. Yeni sezonda ise Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda yer almayacağı açıklandı. Ayrılık sebebi olarak ise Somer Sivroğlu'nun dolar ile maaş aldığını ve bunun üstüne Acun Ilıcalı'ya rest çekmesi konuşuluyor. Somer Sivrioğlu bu iddialara ise; "Ekmeğimizi, derdimizi, emeğimizi bölüşmüşüz yıllarca. Hayatı dolar, lira, dedikodu, yalan olanların anlamasını beklememek lazım. Kardeşimdir gerisi laf-ı güzaf" şeklinde açıklama yapmıştı.

MasterChef Türkiye Ayrılan Jüri

 MasterChef Türkiye programında Mehmet Yalçınkaya'nın ayrılması üzerine yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Bu sezon Mehmet Yalçınkaya'nın yerine ünlü şef Arda Türkmen jüri üyeliği yapacak. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal