Muğla'da Taciz Edilen Genç Kız Sosyal Medyada Çağrıda Bulundu Şüpheli Gözaltına Alındı

21 yaşındaki Tuğçe Ç. adlı genç kız sosyal medya üzerinden yaklaşık 1,5 yıldır 46 yaşındaki N.Ş tarafından taciz ediliyordu. Genç kız sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu ve şüpheli gözaltına alındı.

22.07.2020-09:32 - (Son Güncelleme: 22.07.2020-11:06) Muğla'da Taciz Edilen Genç Kız Sosyal Medyada Çağrıda Bulundu Şüpheli Gözaltına Alındı

Bodrum'da yaşamını sürdüren 21 yaşındaki Tuğçe Ç., 46 yaşındaki N.Ş tarafından sosyal medya üzerinden taciz edildiğini yaptığı paylaşımla duyurdu. Sokağa çıkmaya korkutuğunu ifade eden genç kız, şahıs hakkında şikayetlerde bulundu ancak N.Ş serbest bırakıldı.

Tuğçe Ç., 'Temas edilmediği sürece bir şey yapılamayacağının' söylendiğini ifade etti ve ardından sosyal medya üzerinden tüm korkularını anlattı.

'KORKTUĞUM İÇİN YAZACAĞIM'

Tuğçe Ç., 'Bugün yaşanan ve kendi yaşadıklarımdan korktuğum için bunları yazacağım. Ben zarar görmek, ölmek istemiyorum! Benim de başıma bela olan sapık, ruh hastası ve gerçekten şizofreni olduğuna emin olduğum 46 yaşında N.Ş. isimli şahıs, beni kafasına takmış. Ailemi, çevremi rahat bırakmayan ve onlarca kez şikayetçi olduğum, mahkemeye çıktığım halde bana temas etmediği sürece suçsuz olduğu söyleniyor. Yani hiçbir şey yapılmıyor.

'BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE DEĞERLİ OLACAĞIM'

Eğer başıma bir şey gelirse değerli olacağım. Başıma bir şey gelirse bu Tweetleri yazmış diye sosyal medyada gündem yaparsınız. Bu olay 1,5 yıldır devam etmekte, bütün bilgiler kanıtlar poliste. Bugüne kadar ağlayarak her gün karakola vs giderek yapabildiğim tek şey 2 kere uzaklaştırma alabilmek, 1 gece de nezarette yatmasını sağlayabildim. Her zaman sitemin önünden geçiyor, sokağa çıkamıyorum. Bu adamın ailesine ulaşıp yardım istediğimde dayısı bizim öyle bir yeğenimiz yok bundan sonra, dağa kaldırıp öldürün dedi. Ağabeyleri Bodrum'a gelip bir daha yapmayacak deyip tatil yapıp gittiler.'

ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Tuğçe Ç.'nin paylaşımının ardından sosyal medya kullanıcıları destek oldu ve genç kadın yeniden şahıs hakkında şikayette bulundu. N.Ş hakkında polis ekipleri harekete geçti. Şahsın oturduğu yerin tespit edilmesinini ardından gözaltına alındı.

SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR ETTİ

Şikayetinni ardından şüphelinin tutuklandığını yine sosyal medya hesbaından duyuran Tuğçe Ç. 'Herkese sonsuz teşekkür ederim. Tanıyan tanımayan herkese yardımcı olabilmek için yazan herkese. Şu an da bir çözüm sürecine girildi. Umarım gerekli yerler görevini yapacak ve beni bu beladan kurtaracak. Hala iyi insanların olduğunu bilmek, görmek bana güç verdi, Tekrar teşekkür ederim' sözleri ile teşekkür etti.

Tuğçe Ç. son attığı mesajda Merhaba yeni bir bilgi olduğunda paylaşım yapıyorum, kusura bakmayın lütfen. Şahıs bugün mahkemeye çıkacak, bende polis merkezinde olacağım. Tekrar ifade için ve bugün umuyorum sonuç belli olacak. Sizlerle de paylaşacağım, umarım her şey çok güzel olacak sayenizde" diyerek kendisine destekl nolan herkese bilgi.

Taciz suçlamalrı ile gözlatına alınan N.Ş'nin işlemlerinni bitmesinden sonra adliyeye sevk edileceği gelen bilgiler arasınd ayerini alıyor.

İŞTE TACİZ MESAJLARI

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal