Muğla'da korkunç olay! 56 yaşındaki ev arkadaşını kafasından vurarak öldürdü!

Muğla’da dün akşam korkunç bir olay yaşandı. Ev arkadaşları arasında başlayan tartışma kanlı bitti. Arkadaşlardan biri hayatını kaybetti.

18.04.2022-11:40 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-11:43)

Muğla’ya bağlı Fethiye ilçesinde dün akşam sularında Cesim İşgör isimli bir adam ev arkadaşı olan Gürol Uslu ile tartışmaya başladı. Söz konusu tartışma bir yerden sonra kavgaya dönştü ve C.İ., Gürol Uslu’yu başından vurarak öldürdü. Hayatını Kaybeden Uslu’nun ölmüş bedeni savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İşgör’ün emniyette yapılan işlemlerden sonra adliyeye sevk edildiği öğrenildi. 

Başına çekiçle vurarak öldürdü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir adam, önce tartıştığı ardından da kavga ettiği ev arkadaşını başından çekiçle vurarak öldürdü.

Muğla'da korkunç olay! 56 yaşındaki ev arkadaşını kafasından vurarak öldürdü!

Söz konusu korkunç olay saat 22.00 sularında Fethiye’nin Akarca Mahallesi Tarık Mora Caddesi’nde bulunan bir evde yaşandı. Gürol Uslu ve Cesim İşgör arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavga halini almasının ardından İşgör, ev arkadaşı Uslu’nun başına çekiçle vurdu. Uslu aldığı çekiç darbesiyle birlikte yere yığılırken katil ev arkadaşı İşgör, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek, ev arkadaşının başına çekiçle vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Sonrasında eve giden emniyet ve sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde yaşlı adamın öldüğü öğrenildi. Uslu'nun cesedi savcının olay yerindeki incelemeden sonra otopsi yapılmak amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İşgör'ün emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildiği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal