14.11.2023-14:47 (Son Güncelleme:14.11.2023-17:43)


1

Geçtiğimiz sezon Müge Anlı'da işlenen ve Türkiye’nin gündemine oturan Selim Yalçınkaya cinayetine ilişkin yeni bir gelişme canlı yayında duyuruldu. Cinayetin üzerinden 15 ay geçtikten sonra olayla ilgili Emre Yaşlar, cinayetin tek sanığı olarak belirlendi. Yaşlar'ın 16 Kasım tarihinde mahkemeye çıkarılması belirlendi.



2

Yaşlar geçen sezon, askeri personelim diyerek yayına asla katılmamıştı. Fakat olayla ilgili neden sanık olarak mahkemeye çıkacağını Müge Anlı canlı yayında duyurdu.



3

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te 23 yaşındaki bir çocuk babası Selim Yalçınkaya'nın şüpheli ölümü araştırılıyordu. Yayında bütün oklar Yalçınkaya'nın eski eşi Derya'yı gösteriyordu. Yalçınkaya'nın ailesi Selim'in eski eşi Derya'nın bu cinayeti işlediğini ya da başkasına yaptırdığını ortaya sürmüştü.



4

Fakat olaylar araştırılırken Derya'nın yasak aşklar yaşadığı çarpık ilişkileri de ortaya çıkmıştı. Derya'nın eşini, eşinin arkadaşı ve amcası da dahil olmak üzere birçok kişiyle aldattığı ve tüm bunların ihanet mesajları da programa ve sonrasında sosyal medyaya damga vurmuştu.



5

Müge Anlı, elindeki yazışmalarını Derya'ya göstererek 'Senin bu karı-koca yazışmaların var. Ben senin 2 katın yaşındayım. Ben hiç kimseyle böyle konuşamam, ne eşimle konuşabilirim, ne bir kız arkadaşımla konuşabilirim... Hele ki eşime bu kadar böyle yaşadığım ilişkinin ayrıntılarını anlatmak... Kızım siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz?' sözleriyle tepki göstermişti.



6

Derya'nın Müge Anlı'daki üçlü ilişki itirafı da büyük yankı uyandırmıştı. "Selim evlendiğimizden beri kendisini tatmin etmek için hep benimle başkalarını düşünürdü. 'Başkalarını da mı çağırsak?' derdi." demişti. Ayrıca Derya, eşinin baskısıyla üçlü ilişkilere girdiğini de itiraf etmişti.



7

Müge Anlı canlı yayınında son gelişmeyi şu sözlerle duyurdu; Emre Yaşlar olay günü rahmetliyi görmediğini söylemiş ama kamera kayıtları incelenince Yaşlar'ın köye gittiği fark edilmişti. Ardından Yalçınkaya'nın öldürüldüğü ahırda sigara izmarti bulundu bunun üzerine birçok isimden DNA örneği alındı. Bunun üzerine Emre Yaşlar ben o gün onunla ahırda buluştum diye itiraf etti. Bunun üzerine emre neden oğlumuz öldürdü diye aile yeniden Müge Anlı'ya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr