Müge Anlı'da kaybolan Türkan Karadağ nerede? Müge Anlı Kudret Karadağ sinir krizi geçirdi! 20 Nisan Müge Anlı son bölüm izle

ATV ekranlarında izleyicilerin karşısına gelen, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Her hafta Faili meçhul olayları gün yüzüne çıkartan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 3 gündür haber alınamayan Türkan Karadağ hakkındaki her yeni gelişmeyi aktarmaya devam ediyor.

20.04.2022-12:44 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-14:56) Müge Anlı'da kaybolan Türkan Karadağ nerede? Müge Anlı Kudret Karadağ sinir krizi geçirdi! 20 Nisan Müge Anlı son bölüm izle

ATV ekranlarında izleyicilerin karşısına gelen, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Her hafta Faili meçhul olayları gün yüzüne çıkartan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 3 gündür haber alınamayan Türkan Karadağ hakkındaki yeni gelişmeleri açıklamaya devam etmektedir. Her gün yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleyen izleyenler, 20 Nisan günü programda olan biten olayları merak ederek araştırma yapmaya başladılar. İşte herkesin 20 nisan günü merak ettiği programda Kudret Karadağ'ın sinir krizi geçirmesiyle, Müge Anlı programı gündemde bugün yerini aldı.

Türkan Karadağ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son bölümde neler yaşandı? Kaybolan Türkan Karadağ nerede?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünü gündeme bomba etkisi yaratmış durumda. Günlerdir takip edilen bir kayıp olay gün yüzüne çıkmasına çok az kaldı. Programa başvuruda bulunan Kudret Karadağ kaybolan annesi Türkan Karadağ'ı bulmak için gelmiştir. Tekirdağ da kaybolmuş olan kadın 3 gündür kayıp olarak gözükmektedir. Programa katılan Kudret Karadağ annesi için canlı yayında sinir krizi geçirdi. Kaybolan annesi için çok üzülen kadın, stüdyoda göz yaşlarını tutamadı. 78 yaşında olan kayıp annesi Türkan Karadağ kaybolmadan önce Müge Anlı programına başvuruda bulunacağı açıklandı. Katılma sebebinde ise damadı tarafından dolandırıldığı şikayetinde bulunacaktı. Herkes bu konudan sonra kaybolan kadın için daha çok merak etmeye başladılar. Kızı Kudret Karadağ ise annesi bulunmadan bu programdan gitmeyeceğini açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal