Müge Anlı ile Tatlı Sert'e nasıl gidilir, stüdyosu nerede?

Sabah programlarının vazgeçilmezi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını herkes severek izlemekte. 10 senedir yayın hayatını sürdüren Müge Anlı programının stüdyosu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert'e nasıl gidilir, stüdyosu nerede? İşte merak edilen haberimizin detayları sayfamızda yer almaktadır.

18.04.2022-22:49 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-22:49) Müge Anlı ile Tatlı Sert'e nasıl gidilir, stüdyosu nerede?

Sabah programlarının vazgeçilmezi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bir çok cinayeti gün yüzüne çıkarırken, bir çok aileyi'de kaybolmuş olan sevdiklerine kavuşturmaya devam ediyor. Her sezonu severek izlenen ve reyting rekorları kıran programın stüdyosu bu aralar gündemde merak konusu oldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e nasıl gidilir, stüdyosu nerede?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e nasıl gidilir, stüdyosu nerede?

Sürekli sosyal medyada konuşulan ve gündemden düşmeyen Müge Anlı bu seferde stüdyosu sebebiyle gündemde yerini aldı. Herkesin merak ettiği stüdyonun yeri nerede.

Gazeteci Müge Anlı, 19 aralık 1973 tarihinde doğmuştur. Lisansını Marmara Üniversitesinde İşletme Fakültesini bitirerek tamamlamıştır. 2007 senesinde Şenay Düdek ile Dobra Dobra programında sunuculuk yapmıştır.Uzun süredir Müge Anlı ve Tatlı Sert programını sunan güzel sunucu,programda vermiş olduğu tepkiler ile sosyal medyanın gündeminde sürekli yerini alıyor. 

Müge Anlının programı sabit olan bir mekanda çekilmektedir. İlk sezondan bu yana yeri aynıdır. Stüdyoda her sezon ara ara değişiklikler olsa da, stüdyo sabit olarak devam etmektedir. Bu sebeple ATV stüdyolarının adreslerinden, Müge Anlı stüdyolarına ulaşmak çok kolay.

Müge Anlı programı Atv stüdyolarında çekilmektedir. İstanbul’da yer alan Atv stüdyoları Bahçelievler de bulunuyor. İstanbul Yenibosna Merkez, Ladin Sk. No:26’ta yer alan Atv stüdyolarına ulaşım oldukça basit. Müge Anlı Atv Stüdyoları telefon numarası da: İhbar Hattı: 0530 151 31 51 Başvuru için : 0212 354 44 25 – 0212 354 44 26 Canlı yayın : 0212 639 42 63

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal