08.04.2022-14:52 (Son Güncelleme:08.04.2022-15:40)


1

7 Nisan’da programa çıkan anne ve baba 20 yaşındaki kızlarının kaçırıldığını söylemişti. Programdan bir gün sonra canlı yayına gelen kız herkesin yüreğini ferahlattı. Fakat bu huzur uzun sürmedi.



2

İddialara göre Sibel, liseden beri evli ve 3 çocuk babası Serdal tarafından sık sık rahatsız ediliyordu. Hatta Serdal’ın lise çıkışına gittiği ve kıza para teklifi ettiği ve çok defa Sibel’e şiddet uyguladığı öne sürüldü.



3

Bugüne kadar pek çok kez kızlarına şiddet uygulamış ve taciz etmiş komşularından, aile şikayetçi oldu. Geçtiğimiz haftalarda işe gitmek için evden çıkan 20 yaşındaki genç bir daha eve dönmedi. Yana yakıla Sibel’i arayan aile, Serdal'ın ailesinden 'Onlar kaçtı, Ankara'ya gittiler' lafını duyunca yıkıldı.



4

Serdal'ın ailesi, Kızılarslan ailesine 'Oğlumuz kızınızı kaçırdı, şimdi sokağa dedi. Ailesinin feryadına daha fazla dayanamayan genç kız yayına katıldı. Fakat Sibel’in söyledikleri herkesi şoke etti.



5

'Ben Serdal'ı seviyorum' diyerek gitmeyi reddeden genç kız ailesini dinlemedi bile. Yayına gelen Serdal ise 'Ben kaçırmadım, kendisi isteyerek geldi.' dedi. Sibel 'Serdal boşanacak, o boşanınca biz evleneceğiz' deyince Müge Anlı bile sinirlerine hakim olamadı.



6

İkiliye daha fazla dayanamayan Anlı, 'O lisedeyken sen kaç yaşındaydın? Okul önlerinde beklemek ne demek? Bunun adı kimse kusura bakmasın ama sapıklıktır.' dedi.



7

Fakat Sibel, 'Bunlarda genetik 14 yaşındaki kızla evlenmek' deyince gerginlik yükseldi.



8

Kızını ikna etmek isteyen babanın çabaları boşa gidince canlı yayında kızına tokat attı. Müge Anlı ve ekibini şoke eden olayda baba fenalaşarak baygınlık geçirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr