08.04.2022-14:01 (Son Güncelleme:30.07.2022-13:10)


1

Oruç tutanlara seslendi

Oruç tutanlara seslendi

Yaptığı çıkışlarla sık sık gündeme gelen Cübbeli ahmet bu sefer de namaz kılmayıp oruç tutanlarla ilgili ilginç bir tespitte bulundu.



2

Tartışma yarattı

Tartışma yarattı

Cübbeli Ahmet, tartışma yaratacak bir çıkış yaparak, "Şirklikten sonra namazın terkinden büyük günah yoktur. Namaz kılmayanın zekatı da orucu da kabul olmaz" dedi.



3

Açıklaması

Açıklaması

Ahmet Mahmut Ünlü, "Haramlardan sakınmak deyince sen zannetme ki içkim kumarım yok, zinam yok, eş cinsel değilim falan filan…” dedi.



4

Namazdan bahsetti

Namazdan bahsetti

Açıklamasına “Beş vakit namazın farzını kılıyor musun? Kılmıyorum. Bir vakit namazın farzını kaçırmak zina yapmaktan da büyük günahtır, adam öldürmekten de büyük günahtır" şeklinde devam etti.



5

Şirklik açıklaması

Şirklik açıklaması

Şirklikten bahseden Cübbeli Ahmet, "Şirklikten sonra namazın terkinden büyük günah yoktur. Namaz kılmayanın zekatı da orucu da kabul olmaz. Ama şimdi sen diyorsan ben namaz kılmıyor isem oruç da mı tutmayayım?” dedi.



6

Herkesi şaşırttı

Herkesi şaşırttı

Cübbeli Ahmet, “Ben onu mu dedim sana şimdi. Madem oruç tutuyorsun namaza da başla demek istiyorum. Orucu da bırak mı dedik" sözleriyle herkesi şaşırttı.



7

Sözleri dikkat çekti

Sözleri dikkat çekti

Farz olarak orucunuzu yerine getirmiş olursunuz ama namaz kılanlar kadar öbür dünyada sevabından faydalanamazsınız dedi.



8

Açıklamaları gündem oldu

Açıklamaları gündem oldu

Cübbeli Ahmet'in bu sözleri gündem oldu. Herkes bu konuyu tartışıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr