30.07.2022-16:13 (Son Güncelleme:30.07.2022-16:13)


1

Salyangoz faydaları

Salyangoz faydaları

Ciltlerdeki lekelere ve izlere en iyi gelen şeylerden birisi de salyangozdur. Birçok kişi bu yöntemi uyguluyor. Faydalarını öğrenince siz de deneyeceksiniz. İşte salyangozun faydaları...



2

Nemlendirir

Nemlendirir

Cilt üzerine uygulanan salyangoz, cildin nemlenmesine yardımcı olur. Kırışıklıkları, lekelenmeleri, yara izlerini gidererek cildi kuru görüntüsünden arındırır.



3

Kolajen etkisi

Kolajen etkisi

Salyangoz cilde kolajen etkisi yaratır. Cilt üzerindeki enfeksiyon ve bakterilerin oluşturacağı hasarlara karşı etkilidir. Cildinizi korur.



4

Dokuları onarır

Dokuları onarır

Salyangoz, doku onarımı yapan ve hücre yenilenmesini hızlandıran iki madde içerir. Bunlar fibrinoliz enzimleri ve glikolik asittir. Bu iki madde ciltteki sivilce ve akneleri yok eder.



5

Bakteri ve virüslere karşı koruma

Bakteri ve virüslere karşı koruma

Sık sık ve düzenli bir biçimde uygulanacak olan salyangoz, cildin bakteri ve virüslere karşı direncini artıracaktır.



6

Sivilce ve akne

Sivilce ve akne

Bakterilerle savaşmada etkili olan salyangoz, sivilce ve akne lekelerinin tedavisinde etkilidir. Salyangoz, gitmemekte ısrar eden lekelerin yok olmasını sağlayarak, ciltte sivilce ve akne çıkmasını da engeller.



7

İçten dışa koruma

İçten dışa koruma

Salyangoz, ilk olarak cildin iç katmanını iyileştirir ve cilt böylelikle nemi sürekli olarak karşılar. Etki edecek olan olumsuzluklara karşı koruma sağlar.



8

Besler ve korur

Besler ve korur

Salyangoz, cildi pürüzsüzleştirir, nemlendirir ve korur. İçerdiği besin değerleri sayesinde cildin kolay bir şekilde beslenmesini ve korunmasını sağlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr