Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? 2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

Ekranların en başarılı programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezonunun ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Peki Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? 2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

05.08.2022-15:18 - (Son Güncelleme: 05.08.2022-15:18) Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? 2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Haziran ayında sezon finali yaparak tatile girmişti. Program tatile gireli yaklaşık 1,5 ay geçtiği için programın takipçileri Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezonunun ne zaman başlayacağı sorusunu tartışmaya başladı. Peki Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? 2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu? 

Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezon tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Müge Anlı yeni sezon

2022 Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz sezon Ağustos ayı sonunda başlayan Müge Anlı ie Tatlı Sert programının yine Ağustos ayında başlaması bekleniyor. Müge Anlı hafta içi her gün saat 10:00'da ATV ekranlarında seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal