16.02.2024-10:42 (Son Güncelleme:16.02.2024-10:42)


1

ATV'nin büyük bir ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te en çok konuşulan konulardan biri olan Hüseyin ve Erva olayı dikkatleri üzerine çekti.



2

Hüseyin Bey, Almanya'dan kızını ve bebeğini aramak için Müge Anlı'ya çıktı. Bugünkü bölümde bebeğine kavuşan Hüseyin, eşi Erva'nın 'bu bebek benim kardeşim' demesiyle donup kaldı.



3

ATV'nin en sevilen gündüz kuşağı programlarından olan ve haftaiçi her gün ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Hüseyin ve Erva olayı izleyenleri hayrete düşürdü.



4

24 yaşındaki eşi Erva ve 9 aylık kızı Sare'yi bulabilmek için Almanya'dan Müge Anlı'ya konuk olan Hüseyin Bey bugün bebeğine kavuştu. Eşinin anlattıklarından sonra hem programdakiler hem de izleyiciler hayrete düştü.



5

Hüseyin'in eşi Erva, doğurduğu bebeğin kardeşi olduğunu savundu. Hüseyin'in ise kuzeniyle evli olduğunu iddia etti. Hüseyin Bey ısrarla Erva'nın eşi olduğunu bebeğinde onun olduğunu anlattı.



6

Hüseyin ve Erva çiftinin programda düğün, nişan fotoğrafları yayınlandı. Erva fotoğrafların montaj olduğunu iddia ederek o kişi ben değilim diyerek kendini savundu.



7

Hatta olay o kadar ileri boyuta taşındı ki, Erva nişan gününden olan annesiyle olan fotoğrafında da annesinin o olmadığını iddia etti. Erva'nın programa katılan babası da Hüseyin Bey gibi Erva'nın tedavi olması gerektiğini savundu.



8

Müge Anlı, programda Erva'nın hamile olduğu dönemdeki ultrason fotoğrafını göstermesine rağmen Erva bunu kesin bir dille reddetti. Öte yandan Erva hanım, kendisinin Erva olmadığını dahi savunarak, ben Esin'im dedi. Erva, eşi Hüseyin'in kuzeni, annesinin de teyzesi olduğunu söyleyerek hem eşine hem de babasına karşı geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr