15.02.2024-13:59 (Son Güncelleme:15.02.2024-13:59)


1

İlginç gelenekleriyle dikkat çeken Hindistan'da yaşayan 52 yaşındaki Bujji Aama isimli bir kadın evinde çıkan yangında vücudunun yarısının yanmasıyla hastaneye kaldırılmıştı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği ifade edilen Aama için bir cenaze töreni düzenlenmiş.



2

Öldüğü zannedilen kadın, yakılma töreninden sadece dakikalar önce cenaze salonunda gözlerini açtı. 52 yaşındaki kadının akrabaları yaşadıkları olay karşısına adeta küçük dillerini yuttu.



3

Hindistan'ın Berhampur kentinden 52 yaşındaki Bujji Aama evinde çıkan bir yangın sonucunda ciddi şekilde yanmıştı. 52 yaşındaki kadın vücudunun yarısını kaplayan yanıklar sebebiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.



4

Doktorlar hastanede daha fazla tedavi için yapabilecek bir şey olmadığını belirtince zavallı Aama evine gönderildi. Eve gidince durumu ağırlaşan 52 yaşındaki kadının aile maddi durumu kötü olduğu için onu başka bir hastaneye tedavi için götüremedi. Genç kadın gözlerini açmayınca ailesi öldüğünden emin oldu.



5

Eşinin öldüğüne inanan kocası Sibaram Palo, onun bir cenaze arabasıyla ölü yakma alanına götürülmesini sağladı. Times India'nın haberine göre, cenaze sırasında Aama bir anda gözlerini açtı.



6

Aamma'nın 'cesetini' sabah 9'da evinden alan cenaze arabasının sürücüsü Khetrabashi Sahu, yalnızca yarım saat sonra onu canlı ve nefes alarak ölü yakma alanından alması için çağrıldı. 52 yaşındaki genç kadın aynı cenaze arabasıyla evine geri getirildi.



7

Kocası Palo büyük bir şok yaşadıklarını ifade ederken, "Onun öldüğünü düşündük ve civardaki diğer kişilere cesedi yakma alanına taşıyacak bir cenaze arabası ayarlamaları konusunda bilgi verdik. Gözlerini açınca korktuk." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr