Müge Anlı ne zaman evleniyor, düğünü ne zaman? Şinasi Yüzbaşıoğlu Müge Anlı nikah tarihi belli oldu

ATV’nin başarılı sunucusu Müge Anlı yaptığı son dakika açıklamasında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini söylemişti. Alınan son dakika bilgilerine göre ise Şinasi Yüzbaşıoğlu Müge Anlı nikah tarihi belli oldu. Peki Müge Anlı ne zaman evleniyor, düğünü ne zaman? İşte konu hakkında merak edilenler...

20.06.2022-16:15 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-16:15) Müge Anlı ne zaman evleniyor, düğünü ne zaman? Şinasi Yüzbaşıoğlu Müge Anlı nikah tarihi belli oldu

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki başarılı sunuculuğu ve çözülmesi en zor soruşturmaların bile açığa çıkarılmasını sağlamasıyla araştırmacı gazetecilik kimliğini bir kez daha ortaya koyan Müge Anlı programın son bölümünde yaptığı açıklama ile sosyal medyada deprem etkisi yarattı. Güzel sunucusu yaptığı açıklamada Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünyaevine gireceğini seyircilerle ve ekranlardaki milyonlarla paylaştı. Bu açıklamalar sonrasında ise herkes Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun ne zaman evleneceğini merak etmeye ve bu konuda araştırma yapmaya başlamıştı. Konu hakkındaki belirsizlik çözüldü ve Şinasi Yüzbaşıoğlu Müge Anlı nikah tarihi belli oldu. Peki Müge Anlı ne zaman evleniyor, düğünü ne zaman?

Müge Anlı ne zaman evleniyor, düğünü ne zaman?

Ekranların en başarılı sunucuları arasında gösterilen Müge Anlı, 49 yaşındayken yeniden evleneceğini duyurdu. Bu açıklamasıyla hayranlarını oldukça şaşırtan başarılı sunucu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde yaptığı açıklamada, ‘’ Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.'' sözlerini kullandı.

Bu açıklamayla milyonları şok eden Müge Anlı’nın bu açıklamayı daha önceden planladığı iddia edildi. Buna göre Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu açıklamasından yaklaşık 2 gün önce Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı gibi ünlü isimlerin yer aldığı bir kına gecesi etkinliği düzenlediği öne sürüldü. Bu iddia henüz doğrulanmadı.

Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu

Şinasi Yüzbaşıoğlu Müge Anlı nikah tarihi belli oldu

Alınan son dakika bilgilerine göre Şinasi Yüzbaşıoğlu Müge Anlı nikah tarihi 25 Haziran 2022 Cumartesi günü olarak açıklandı. Düğünün İstanbul’da yapılacağı da kaydedildi. İkilinin yaklaşık 1 senedir aşk yaşadığı da iddialar arasında yer alıyor.

Müge Anlı kimdir, nereli?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Akademik hayatını Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamlayan Anlı, yüksek lisans eğitimini ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk bölümü ile tamamladı. Kariyerine ilk olarak magazin alanındaki Dobra Dobra programıyla giriş yapan Müge Anlı, daha sonra Fox TV ve Kanal D ekranlarında da magazin programlarında boy gösterdi.

Dobra Dobra programındaki başarılı sunuculuk performansı sebebiyle magazin bölümünden ayrılan Müge Anlı, yıllarca kalacağı ve halen de devam ettiği Müge Anlı ile Tatlı Sert adındaki sabah programında sunuculuk yapmaya başladı.

Müge Anlı 2008 yılında meslektaşı Burhan Akdağ ile evlenmiş fakat bir süre sonra boşanmıştı. Müge Anlı’nın bu evlilikten bir kızı bulunuyor.

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Müge Anlı’nın evleneceği kişi olan Şinasi Yüzbaşı İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görevine devam ediyor. Yüzbaşıoğlu’nun daha önce Adana’da da görev aldığı alınan bilgiler arasında yer aldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal