Aleyna Tilki’den yatak pozlarını paylaştı! Üzümlü yatak pozları sosyal medyayı salladı

Aleyna Tilki paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı. Sık sık paylaşım yapan Aleyna Tilki paylaşımlarıyla gündemde yer alıyor. Yanında üzümle uzandığı yatak pozları herkes tarafından çok konuşuldu. İşte Aleyna Tilki’nin o pozları…

20.06.2022-14:40 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-15:01)

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Aleyna Tilki, yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiriyor. İngilizce olarak yayınladığı şarkısının klibinde yer alan görüntüler izleyenler tarafından oldukça eleştirildi. Birkaç gün önce yaptığı derin dekolteli paylaşım ise sosyal medyada yankı uyandırdı. Tilki bu kez de yatak pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Aleyna Tilki’den çok konuşulacak paylaşım

Geçen günlerde paylaştığı "Take it or leave it" isimli parçası ile magazin gündeminde yer alan Aleyna Tilki, son yaptığı 'Diamonds' şarkısıyla da isminden söz ettirdi. İngilizce parçalarında çektiği klipteki açık sahneleri birçok kişi tarafından eleştirildi. Göğsüne çanta koyarak çektirdiği fotoğraflar büyük yankı uyandırdı. Bu kez de sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı üzümünü yatak pozları sosyal medyada çok konuşuldu.

Aleyna Tilki Sosyal Medyayı Salladı

Aleyna Tilki kimdir?

28 Mart 2020'de dünyaya gelen Aleyna Tilki’nin anne Trabzon babası ise Konyalı’dır. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla adını tüm Türkiye’ye duyuran Aleyna Tilki, 2016’da aranjör Emrah Karadumanla birlikte "Cevapsız Çınlama" adlı şarkı ile müzik listelerinde yer aldı.

YouTube'da yayınlanan parça ile 2016 yılında en çok izlenen video klip oldu.Bir yıl içinde 480 milyondan fazla izlenen video oldukça konuşuldu. Bu parça ile Türkiye'de en çok izlenen şarkı klibi unvanı verildi. Cevapsız çınlama parçası MusicTopTR Resmî Listesi'nde 2 numaraya kadar yükseldi.

Aleyna Tilki Kimdir

2017 yılına geldiğimizde Temmuz ayında ilk solo parçası ile müzik listelerinde yer alan Aleyna Tilki "Sen Olsan Bari" adlı parçasıyla listede 1 numaraya yerleşti. Piyasaya çıkmasının ilk yıllarından itibaren içkili mekanlarda sahne alması oldukça eleştirildi. Reşit olmadığı için bu mekanlarda çıkmasının uygun olmadığını söyleyen birçok kişi oldukça ağır eleştiriler yaptı. 2016’nın Kasım ayında Diyarbakır'da aldığı sahnede mekanı atılan iki el yapımı ses bombası magazin dünyasında çok konuşuldu.

2019 yılında Aleyna Tilki Cornetto reklamı için hazırladığı"Nasılsın Aşkta” klibi ile YouTube'da 8 Mayıs 2019'da dünyada en çok izlenen video oldu. 2020 yılında ise Acun Ilıcalı'nın dijital platforma olan Exxen'de yayınlanan bir dizide rol aldı. 2021 yılında ise İşte Bu Benim Masalım adlı dizide başrol oyuncusu oldu.

Aleyna Tilki'den üzümlü yatak paylaşımı

En son yayınlanan Diamonds klibi ile çok konuşulan Aleyna Tilki. klipte giydiği file çoraplı görüntüleri ile birçok kişi tarafından eleştirildi. Genç şarkıcı bu kez de çok konuşulacak üzümlü yatak paylaşımlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü şarkıcının hayranları 'Nimete saygısızlık yapılmaz' diyerek tepki gösterdi. 

Aleyna Tilki Yatak Pozları

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal