Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortalık karıştı! Tehditler havada uçuştu!

ATV ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortalık karıştı.Bir süredir gündemde olan Muhammet Burhan cinayeti için araştırmalar devam ederken yayında gerilim bir anda yükseldi. Şüphelilerden Selami Şen’in görgü tanığı olan Mesut Kaya arasında yaşanan tartışmalar bir anda kavgaya döndü. İşte o tartışma hakkında merak edilenler…

30.05.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-17:29) Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortalık karıştı! Tehditler havada uçuştu!

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün gerçekleşen yayında ortalık bir anda karıştı. Muhammet Burhan cinayetindeki sır perdeleri aralanırken şüpheli Selami Şen her gün yayında yer alırken, bugün programa konuk olan Mesut Kaya ile aralarında bir tartışma yaşandı. Tartışma git gide alevlenirken Müge Anlı ve güvenlik görevlileri

Stüdyoda gergin anlar yaşandı

Görgü tanığı olarak programa katılan Mesut Kaya, "Fatma kendini bilse o eli tutmaz. Sen nasıl tutuyorsun o eli Fatma. Sen nasıl köye geleceksin Fatma? Şu sıfata bak sıfata… Ya köyü rezil ettin."dedi.

Bunun üzerine sinirlenmeye başlayan Selami Şen,"Terbiyesizlik yapma. Beni aşağı indirme" diyerek karşılık verdi.

Daha sonra Mesut Kaya için senin yediğin haltları kimsenin bilmediği sanma diye uyarıda bulunan Selami Şen’in sözleri üzerinde Kaya, "Benim kimseden korkum yok, Türkiye'den korkum yok"ifadelerini kullandı.

Müge Anlı Selami Şen Olayı

Tartışma sesleri git gide yükseldi

Tatlı Sert programı sunucusu Müge Anlı, "Köydekilerin sinirlenmesinin nedeni evli kadınların hepsine iftira atıyorsunuz" sözlerini dile getirince Selam Şen’de şu yanıtı verdi:

"Müge Hanım, köyün kadınları tepki gösterdi. 'Artık köyümün adını ağzına almasınlar' dediler. Rezil olduk diyorlar. Böyle bir şey yok."

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal