Gönül Dağı'nın Asuman'ı havuz başındaki görüntüleri görenleri büyüledi! Oyuncunun fiziği dikkat çekti

Gönül Dağı dizisinin Asuman'ı Hazal Çağlar güzelliği ile görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Sosyal medyadan paylaştığı karelerle olay olan Çağların havuz pozlarına beğeni ve yorum yağdı. İşte o görüntüler...

30.05.2022-15:10 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-17:57) Gönül Dağı'nın Asuman'ı havuz başındaki görüntüleri görenleri büyüledi! Oyuncunun fiziği dikkat çekti

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, Mustafa Çiftçi'nin şu ana kadar ortaya çıkmamış hikayelerinden esinlenilerek ekranlara taşınmış ve evlerin en sevilen dizisi olmayı başarmıştır. Başrollerinde sevilen isimlerin yer aldığı bu dizide en sevilen karakterlerden biri de Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar'dır.

Bozkır'ın bazen hüzünlü bazen komik yanlarını izleyici karşısına çıkaran dizinin başrolünde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan gibi isimler yer alıyor. Kasabada bir arada yaşayan sıcakkanlı, sevecen insanların hikayelerinin bir araya getirildiği bu dizide Anadolu insanının hayatı sunuluyor.

Gönül Dağı'nın Asuman'ından büyüleyici pozlar!

Yayınlanmaya başladığı günden beri büyük bir izleyici kitlesine hitap eden Gönül Dağı'nın Asuman karakteri de izleyicinin en sevdiği karakterlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Asuman karakterine ise oyuncu Hazal Çağlar hayat veriyor.

Hazal Çağlar, dizide Asuman'ın verdiği savaşları, Ramazan'a olan sevgisinin büyük bir başarı ile izleyiciye yansıtmaya çalışıyor. Bunun yanı sıra güzel sesiyle de Neşet Ertaş türkülerinin seyirci ile buluşturuyor.

Başarılı oyuncu sesi ve oyunculuğu ile hayranlarını büyülerken bunu güzelliği ile de yapıyor. Sosyal medya üzerinde paylaştığı fotoğraflar hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.

Hazal Çağlar paylaşımları ile büyüledi!

Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk üzerine eğitim alan Hazal Çağlar 26 yaşındadır. İlk olarak Aile Hükümeti filmi ile kameralar karşısına çıkan oyuncu, Gönül Dağı dizisi ile kariyerinde önemli bir adım attı.

gönül dağı

Sadece oyunculuğu ile değil güzelliği ile de hayranlarını etkilemeyi başardı. Sosyal medya üzerinden paylaştığı cesur pozlarıyla sıklıkla gündeme gelen Çağlar, bu görüntüler karşılığında takipçileri "Gören kıskanır, bu kadar güzel olma" yorumları ile hayranlıklarını dile getiriyor. 

hazal çağlar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal