Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel’in cüretkar paylaşımları olay oldu! Fiziğiyle dikkat çeken Havva Öztel sosyal medyayı salladı! Paylaşımlarına yorum yağdı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki kadar annesi Havva Öztel de magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Öztel’in iddialı paylaşımları olay oldu. Fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Havva Öztel’in paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı. Bazı kullanıcılar Havva Öztel’in kızının yerine göz diktiği yorumlarında bulunurken bazıları da “böyle anne olmaz” yorumlarında bulundu. İşte Havva Öztel’in çok konuşulan paylaşımları.

30.05.2022-15:08 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-15:17) Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel’in cüretkar paylaşımları olay oldu! Fiziğiyle dikkat çeken Havva Öztel sosyal medyayı salladı! Paylaşımlarına yorum yağdı

Yaptıkları ve söyledikleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Aleyna Tilki ile birlikte annesi de gündemden düşmüyor. Genç şarkıcının annesi Havva Öztel, yaptığı paylaşımlarla sıkça adından söz ettirmeyi başarıyor. Sesi, fiziği ve güzelliğiyle genç kızlara taş çıkartan Havva Öztel yaptığı paylaşımlarla olay oldu. Aleyna Tilki’nin annesiyle düet yapacağını açıklamasının ardından, Havva Öztel’in şarkı söylediği anların görüntüleri gündeme gelmişti. Sesiyle ve fiziğiyle dikkat çeken Havva Öztel’e “kızının yerine göz dikti” yorumları yapıldı.

Sosyal medyada aktif bir isim olan Havva Öztel’in paylaşımları da çok konuşuldu. Öztel’in sahilde verdiği iddialı pozlarına “Bu nasıl anne?” yorumları yapıldı. Havva Öztel’in sosyal medya paylaşımlarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Daha önce, şelalenin önünde göbeğini açık bırakan kombini ile verdiği pozlarda karın kasları dikkat çeken Havva Öztel, fit vücuduyla parmak ısırttı. Sosyal medya platformu instagramı aktif kullanan Öztel, hikaye olarak yaptığı paylaşımlarla takipçilerini şaşkına çevirdi. Öztel’i tanımakta zorlanan takipçileri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sarı bir peruk takarak kamera karşısına geçen Öztel, adeta başka biri oldu. Anne Öztel’in bu paylaşımları sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Havva Öztel’in bu paylaşımının ardından bazı takipçileri, iki çocuk annesi olduğuna kimsenin inanmayacağını söylerken bazıları da genç kızlara benzediğini söyledi. Bazı kullanıcıları Havva Öztel’in siyah saçlı halinin daha iyi olduğunu belirtirken, sarı saçı aklından bile geçirmemesini söyledi.

Havva Öztel ise sarı peruklu haline "Benden sarı olmaz demiştim" yorumunda bulundu. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla kızı Aleyna Tilki’ye rakip olan anne Havva Öztel, güzelliği ve sesiyle de kızının rakibi olarak gösteriliyor.

Havva Öztel

Eleştirilerin odağı oldu

21 yaşındaki ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi de, kendisi gibi şarkıcı olma yolunda ilerliyor. 44 yaşındaki Havva Öztel’in daha önce 'Bergen'e Saygı' albümünün ikinci serisinde şarkı seslendireceği haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Hiçbir müzik kariyeri olmayan Öztel’in, kızının ardından şarkıcılığa soyunması ve pek çok ünlü isimle birlikte Bergen’e Saygı albümünde yer alması bazı kesimlerin tepkisine yol açtı. Havva Öztel bazı müzikseverler tarafından sert eleştirilerin hedefi oldu. Böyle büyük bir projede Öztel’in yer almasının saygısızlık olduğu belirtilirken, "Saygı albümünde büyük saygısızlık" , "Albümün adı Bergen'e saygısızlık albümü olsun" "Saygı buysa saygısızlığı düşünemedim", "Kızına dublör olacak galiba" gibi pek çok ağır yorum da yapıldı.

Hakkında yapılan ağır eleştirilere kulak asmayan Havva Öztel, stüdyoya girerek yaptığı dene çekimlerini takipçileriyle paylaştı. Eleştirileri yok sayarak yaptığı paylaşımla özgüvenini ortaya koyan Öztel, sesiyle sosyal medyayı kasıp kavurdu.

Kızına rakip olarak gösterilen Havva Öztel’in usta sanatçı Neşet Ertaş'ın 'Ahirim Sensin' şarkısını da seslendirmesi büyük yankı uyandırdı. Küçük yaşta üne kavuşan Aleyna Tilki, en son çıkardığı İngilizce şarkısı 'Retrograde' ile dünyada ses getirdi. "O Sen Olsan Bari" ve "Cevapsız Çınlama" isimli şarkılarıyla büyük çıkış yapan Aleyna Tilki ile birlikte kız kardeşi ve annesi de büyük üne kavuştu.

Kızının popülerliğinden etkilenen Havva Öztel, sosyal medyada tanınan isimlerden biri haline geldi. Aktif kullandığı sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yapan ve dikkatleri üzerine çeken Öztel, takipçileriyle de sıkı ilişkiler kuruyor.

Aleyna Tilki ve annesi

Nostaljik paylaşımı dikkat çekti

Takipçilerinin sorularını yanıtlayan Öztel, gençlik yıllarından bir fotoğrafı da takipçileriyle paylaşmıştı. Öztel, nostaljik paylaşımını, "23 yaş. Türk filmlerinden fırlamış gibiyim. O ince kaşlara ne demeli peki? O zaman o modaymış" yazarak paylaştı.

Dünyayı dolaşan ve bir süre önce California sokaklarında paylaşımlarda bulundu. Diğer kızı Ayça ile birlikte ABD’ye giden Öztel, gezilerini takipçileriyle de paylaştı. Las Vegas ve Los Angeles’ta paylaşımlarda bulunan Öztel, verdiği pozlarla takipçilerinin nabzını yükseltti. Mini eteğiyle dudak ısırtan Öztel, karın kaslarını da ortaya serdi. Tarzıyla ilgi odağı olan Öztel’e beğeni yağdı.

Spor yaptığı fit vücuduyla belli olan Havva Öztel, spor salonundan yaptığı paylaşımlarla bunu destekledi. Yaptıklarıyla ve giydikleriyle dillerden düşmeyen Havva Özteli oryantal dansı ile da ortalığı kasıp kavurdu. Dansözle karşılıklı göbek atan Öztel ilgi odağı oldu.

Aleyna Tilki’nin annesinin sesinin güzel olduğunu söylemesi ve onunla düet yapacağını açıklamasının ardından, gözler anne Öztel’e çevrildi. Açıklamanın ardından, "Aleyna Tilki'nin annesi şarkıcı oluyor" başlığıyla yapılan bir haberi sosyal medya hesabından paylaşan anne Öztel "Peki bundan benim haberimin olmaması" yorumunda bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Havva Öztel "Hatıra kalsın diye Anneler Günü'nde kızımla bir düet yaparım ama daha fazlası olsun istemem. Ben evimin salonunda, mutfağında şarkı söylemeyi tercih ederim" ifadelerini kullandı.

Kızlarıyla birlikte Dubai tatiline çıkan Havva Öztel, cüretkar pozlar vererek takipçilerin beğenisini topladı. Dubai'nin ardından rotayı Kapadokya'ya çeviren Havva Öztel'in iddialı pozlarına burada da devam etti. Öztel’e “kızlarından güzel” yorumları yapıldı. 44 yaşında olan Öztel, yeni yaşını yakın bir zamanda kutlamıştı.

Havva Öztel1

Dizi teklifleri geliyor!

Son olarak deniz kenarında iddialı pozlar veren Havva Öztel’e "Dizi oyuncularından daha güzelsin. Teklif alıyor musun?" sorusu soruldu. Soruya karşılık veren Öztel, teklifler aldığını ama oyunculuk sektörünü tercih etmediğini belirtti. Oyunculuğa sıcak bakmadığını vurgulayan Öztel, reklam filmlerine ise yeşil ışık yaptı. Reklamlarda yer alabileceğinin sinyallerini veren Öztel, annelik duruşuna zarar vermeyecek projelerde yer alabileceğini belirtti.

Yurt işletmeciliği yapan Havva Öztel, kızları Aleyna ve Ayça Tilkinin babası olan Mehmet Tilki ile yollarını ayırmıştı. Ayrılık sonrası özel hayatında yalnız olmayı tercih ettiğini belirten Öztel, yeni maceralara atılmak için enerjisi olmadığını söyledi. Kimseyi hayatına almaya değer görmediğini belirten Öztel, insanların yalnız kalmamak için hayatına birilerini almaması gerektiğini de ekledi.

Havva Öztel3

Sosyal medyadan kendisine sorulan "Tek rakibin Ajda Pekkan olabilir mi sence?" sorusuna "90 yaşıma gelince tekrar sor" cevabını veren Öztel’in tepkisi dikkat çekti. Sosyal medya hesabından Zerrin Özer'ın 'Kıyamam' şarkısını seslendirdiği anları paylaşan Havva Öztel büyük beğeni topladı. Öztel daha önce Orhan Gencebay'ın 'Dilenci' isimli şarkısını da seslendirmişti. Öztel’in bu paylaşımına kızını geride bıraktığı ve Aleyna’nın yerine göz diktiği yorumları geldi.

Takipçisinin sorusuyla deliye döndü!

"Çocuklarının başarısının arkasına saklanmak nasıl?" sorusuna çok sinirlenen Öztel, takipçisine ağzını bozarak yanıt verdi. Takipçisine "Kafanı k*ında mı taşıyorsun? Çocuklarımın başarısının arkasına neden saklanayım? Bilakis onları başarısı benim gururum benim başarım yetiştirdiğim çocuklar. Şundan emin olabilirsiniz onların karşısında her zaman başarılı bir anne örneği olmuştur" şeklinde sert bir yanıt verdi. Öztel'e eski eşinden de yorum geldi. Kızının annesinin fotoğraflarını beğenen eski eşe tepki gösterdiği iddia edildi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal