Mucize Doktor Ali Vefa'ya Ne Oldu?

Fox TV ekranlarının fenomen dizilerinden biri olan Mucize Doktor son bölümü ile hayranlarını gözyaşına boğdu. Ali Vefa komadan çıktı mı? Mucize Doktor dizisinden Ali Vefa çıkıyor mu? Mucize Doktor Ali Vefa'ya ne oldu?

19.02.2021-09:36 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-09:36) Mucize Doktor Ali Vefa'ya Ne Oldu?

Başrollerinde Taner Ölmez ve Onur Tuna'nın yer aldığı Mucize Doktor, dün akşam 50. bölümüyle ekranlara geldi. Bu bölümün merak konusu Ali Vefa oldu. Ali Vefa girdiği komadan çıkabildi mi? Mucize Doktor Ali Vefa'ya ne oldu?

ALİ VEFA MUCİZE DOKTOR DİZİSİNDEN AYRILDI MI?

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor, dün akşam 50. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde komaya giren Ali Vefa'ya ne olacağı merak konusu oldu. Adil Hocasını kaybeden Ali, bu acıyla baş edemez. Komaya giren Ali'nin sonunun ne olacağı merak edildi. 

Başarılı oyuncu Taner Ölmez'in hayat verdiği Ali karakteri, izleyicinin yüreğini ağzına getirdi. Mucize Doktor Ali Vefa’nın durumu merak edilirken pek çok kişi Ali Vefa diziden ayrılacak mı sorusunu sormaya başladı. Dün akşam yayınlanan Mucize Doktor'un 50. bölümünde Nazlı ve Ferman'ın çabasıyla Ali Vefa gözlerini açtı ve komadan çıktı. Paliyatif bakıma alınan Ali'nin uyanıp uyanmayacağı bilinmiyordu. Nazlı'nın sesini duyan Ali Vefa bu sese kayıtsız kalamadı ve komadan çıktı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal