MSÜ sınav süresi kaç dakika? MSÜ sınav süresi uzatıldı mı?

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) dair bilgiler sınava girecek olan adayların gündeminde yer alıyor. Heyecanla beklenen MSÜ sınavı için adaylar sınav sürelerinin uzatıldığına dair çıkan haberlerin doğru olup olmadığını sorguluyor. Peki, MSÜ sınav süresi uzatıldı mı? MSÜ sınav süresi kaç dakika? MSÜ sınavı hakkında merak edilenler...

13.03.2022-16:51 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-16:53) MSÜ sınav süresi kaç dakika? MSÜ sınav süresi uzatıldı mı?

Binlerce MSÜ sınavına girecek olan aday, 13 Ocak-9 Şubat tarihleri arasında alınan başvurulardan sonra sınav yerlerinin açıklanmasını bekliyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek sınav için giriş belgelerinin nereden alınacağını merak eden adaylar bunu araştırırken bir yandan da sınav süresinin uzatıldığına dair çıkan haberleri sorguluyor.

MSÜ sınav

MSÜ sınav süresi uzatıldı mı?

MSÜ sınavlarının uzatılıp uzatılmayacağına dair ÖSYM'den açıklama geldi. ÖSYM'nin yayımladığı duyuruda 27 Mart 2022 tarihinden gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için belirlenen süre 165 dakika olarak belirtildi.

2022 MSÜ sınavı ne zaman?

Birçok adayın heyecanla beklediği MSÜ sınavı, ÖSYM'nin yayımlamış olduğu takvime göre 27 Mart 2022 Pazar günü saat 10.15'te gerçekleştirilecek.

MSÜ sınavı ne zaman

2022 MSÜ sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak?

Sınav giriş belgelerinin ne zaman açıklanacağı MSÜ sınavlarına girecek adayların merak ettiği konular arasında yer alıyor. MSÜ sınav giriş belgeleri genellikle sınavdan 10 gün önce açıklanıyor. Buna göre sınav giriş belgelerinin 17 Mart Perşembe günü açıklanması bekleniyor.

MSÜ sınavı ne zaman

MSÜ sınavına girerken gerekli olan belgeler nelerdir?

2022 MSÜ sınavına girecek olan adaylar, sınava girecekleri zaman hangi belgelerin gerekli olduğunu sorguluyor. 2022 MSÜ sınavına girerken gerekli olan belgelerden ilki sınava giriş belgesi; ikincisi ise kimlik kartıdır.

Adaylar, sınav giriş belgelerine erişim sağlamak için sınavın yapılacağı hafta ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi'ne (https://ais.osym.gov.tr/) T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak ulaşabilirler.

2022 MSÜ sınav başvuru kılavuzuna buradan https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2022/MSU/kilavuz_21022022.pdf ulaşabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal