Motosiklet Çarpan Yavru Fil, Kalp Masajı ile Hayata Döndü

Tayland’da bir otoyolda motosikletin çarptığı yavru fil, sağlık görevlisinin on dakika boyunca yaptığı kalp masajı sonucunda hayata tutundu.

22.12.2020-17:31 - (Son Güncelleme: 22.12.2020-17:29)

Tayland’ın Chanthaburi şehrinde otoyolda yavru file bir motosiklet çarptı. Yaralanan filin imdadına yoldan geçen sağlık ile kurtarma görevlisi Mana Srivate yetişti.

Srivate, yaralı yavru fili yaptığı kalp masajıyla yaşama geri döndürdü. Etraftaki insanlar aracılığıyla çekilen görüntülerde Srivate’nin yan yatırılan küçük file kalp masajı yaptığı anlar kameraya yansıyor. Yavru fil kalp masajının akabinde hemen hemen on dakika sonra bilincinin yerine geldiği ifade edilirken, o dakikalar sosyal medya üzerinden oldukça ilgi topladı.

Yavru fil, durumunun kontrol edilmesi için veterinere götürüldü. 26 senelik kurtarma çalışanı olan Srivate, ilk defa bir file müdahale ettiğini dile getirerek, "Teorilere ve internette gördüğüm bir videodan yola çıkarak bir fil kalbinin nerede olacağını düşündüm. Fil hareket etmeye başladığında neredeyse ağlayacaktım" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal