Mossad Ajanlarının Hedefi Belli Oldu, Güvenlik Güçleri O Kişiyi Uyardı!

Geçtiğimiz günlerde yakalanan 15 Mossad ajanı yapılan sorgular sonunda hedeflerini itiraf etmeye başladılar.

27.10.2021-11:55 - (Son Güncelleme: 27.10.2021-12:33)

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de 15 Mossad ajanı 12 aylık takibin sonunda yakalanmıştı. 7 farklı kimlik kullanan aralarında tıp öğrencisinin bulunduğu ajanlar fişleme, para dağıtımı gibi görevlerde bulunmuşlardı. Bu ajanlardan en çok dikkat çekeni ise A.R.A isimli ajandı.

MOSSAD'IN HEDEFİ FİLİSTİNLİ ALİMLER BİRLİĞİ

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yürüttüğü başarılı operasyon sonucunda yakalan 15 Mossad ajanından biri olan A.R.A isimli ajanın yurtdışında faaliyet gösteren,  Filistinli Âlimler Birliği' ve 'Miraç Kültür Derneği' üyesi A. Hasan'la ilgili ayrıntılı biyografik istihbarat çalışmaları yaptığı açıklandı. Güvenlik Güçleri herhangi bir suikast veya saldırı kalkışmasına karşı Hasan'a uyarılarda bulundu. A.R.A isimli ajanın yaptığı itiraf sonucu elde edilen bilgilere göre, Düsseldorf kentinde yaşayan Mossad'ın 'case officer' olarak bilinen saha elemanı A.Z.'ye bağlıydı. 2019'dan beri A.Z.'ye bilgi sağlıyordu.

SÖZLEŞMELER ÇOKTAN İMZALANMIŞ

Hasan'ın oturduğu evi, kişisel bilgilerini, kira kontratını, seyahat biletlerini bir şekilde eline geçen A.R.A bu bilgileri A.Z'ye gönderdi. Hasan ile yakın arkadaş olan A.R.A Hasan'dan aldığı bilgileri, para karşılığında Mossad'a satmış.

MOSSAD'IN HER YERDE AJANI VAR

Ajanların en yaşlısı 46 yaşında olan R.A.A olurken, aralarında 2000 doğumlu olan ajanların bile olduğu bilgisi aktarıldı. R.A.A ise 1990'lı yıllardan beri Mossad ile çalışırken, yaptığı her görüşmede 400 dolar ücret aldığı bilgisine ulaşıldı. R.A.A, hem İstanbul, hem Zagreb hem de İsrail'de Mossad'ın üst  yöneticileriyle görüşmüş. Mossad üyesi olan 29 yaşındaki A.R.A  İstanbul Başakşehir'deki lüks bir sitede oturan Arap asıllı vatandaşları tek tek fişledi. Wİ-Fİ Collector uygulaması vasıtasıyla İstanbul'da oturan Arap asıllı vatandaşların bilgilerini toplayarak Mossad yetkilisine iletti. Yaptığı itirafta bu fişleme karşılığında Bitcoin ile ödeme aldığını açıkladı. Kenya'da bile Mossad yetkilileriyle görüştüğünü açıklayan A.R.A orada yerel halktan bilgiler toplamış.

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE FİŞLEME YAPMIŞLAR

Mossad üyesi olan 29 yaşındaki A.R.A  İstanbul Başakşehir'deki lüks bir sitede oturan Arap asıllı vatandaşları tek tek fişledi. Wİ-Fİ Collector uygulaması vasıtasıyla İstanbul'da oturan Arap asıllı vatandaşların bilgilerini toplayarak Mossad yetkilisine iletti. Yaptığı itirafta bu fişleme karşılığında Bitcoin ile ödeme aldığını açıkladı. Kenya'da bile Mossad yetkilileriyle görüştüğünü açıklayan A.R.A orada yerel halktan bilgiler toplamış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal