03.06.2022-10:22 (Son Güncelleme:17.06.2022-14:36)


1

Beşiktaş yönetimi önümüzdeki sezon için şampiyonluk iddiasını sürdürebilmek adına iddialı bir kadro kurmak istiyor. Siyah beyazlılarda takımdan birçok ismin ayrılmış olması nedeniyle transfer döneminin oldukça hareketli geçmesi bekleniyor.



2

Domagoj Vida'nın takımdan ayrılmasının ardından siyah beyazlılar kadrosunu Romain Saiss ile güçlendirmişti. Ancak Beşiktaş yönetimi yabancı kuralının açıklanmasını bekliyor ve bu duruma göre kadrosuna birkaç takviye daha yapmak istiyor.



3

Stoper transferi için bu zamana kadar Romain Saiss, Vertonghen gibi isimlerle görüşmeler yapan siyah beyazlılar bir türlü istediği sonucu alamamıştı. Valerien Ismael’in üçlü savunma sistemine uyacak, pas organizasyonlarında yer alarak oyunu geriden kurabilecek bir savunma oyuncusu arayan Beşiktaş’ta rota Brezilyalı isme çevrildi.



4

Beşiktaş’ın stoper transferi için gündeme gelen son adayının son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco’da forma giyen Jemerson olduğu öğrenildi.



5

Fransız ekibi Monaco ile olan sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle transferinde bonservis ücreti ödenmeyecek olan Jemerson için Beşiktaş yönetimi menajeri aracılığı ile bir görüşme gerçekleştirdi.



6

Jemerson’un Türkiye’ye gelerek Beşiktaş’ta oynamaya sıcak bakıyor olması, Valerien Ismael’in tarif ettiği savunma oyuncusu özelliklerine sahip olması transfer görüşmelerinin olumlu yönde ilerlemesine neden olurken, Brezilyalı oyuncunun menajeriyle maddi şartlar açısından görüşmeler devam ediyor.



7

Beşiktaş yönetiminin 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için 1 milyon Euro maaş ve 500.000 euro imza parası ödemeyi teklif ettiği öğrenilirken, Jemerson’un menajerinin oyuncusunun maaşını yükseltebilmek adına görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.



8

Jemerson’un menajeri ile Beşiktaşlı yetkililer arasında görüşmeler olumlu yönde ilerlerken taraftarların önümüzdeki hafta başına kadar transferde bir karar vermesi bekleniyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR