Mom Jeans Nasıl Giyilmelidir?

Mom jeans modası hala devam ederken yeni sezonda farklı modeller karşımıza çıkıyor. Peki, mom jeans nasıl giyilmelidir? İşte yanıtı...

14.07.2020-17:03 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-17:02) Mom Jeans Nasıl Giyilmelidir?

Bu parçalar tek başına modern bir görünüme sahip olsa da kombin yaparken dikkat edilmesi gereken önemli detaylar var. Peki günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz mom jeans nasıl giyilmeli? İşte mom jeans giyimi hakkında merak ettiklerinize ışık tutacak detaylar…

Mom Jeans Kombini Nasıl Yapılmalı?

Mom jeans spor görünüm kazanabileceğiniz gibi spor şık bir görünüm elde etmek için de kullanabileceğiniz kolay parçalardır. Kombin yaparken modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız dikkat etmeniz ilk nokta renk seçimleri olmalı. Yeni sezonun trendleri arasında açık mavi mom jeans yer alıyor. Bu kotları sönük bırakmamak için seçeceğiniz diğer parçalar da açık renkli olmalıdır.

Üst giyim parçaları seçerken vücut hatlarınıza uygun kesimleri tercih etmelisiniz. Bu pantolonlarla seçmeniz gereken doğru parçalar dar kesimler olacaktır. Dökümlü üst parçalarla olduğundan daha kalın görünebilirsiniz. Modern bir kombin için volanlı, desenli crop top parçalar kullanabilirsiniz.

Ayakkabı seçiminiz hem spor hem de şık ayakkabılar olabilir. Kombini tamamlayacak çantalar ise hala popülerliğini koruyan bel çantaları veya mini çantalar olmalı.

Mom Jeans Bel Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Mom jeans nasıl giyilmelidir; günlük hayatta kolaylıkla kombin yapabileceğiniz bu parçaları sade t-shirt ve büstiyerle giyebilirsiniz. Üst giyim parçalarını seçerken pantolonun bel kesimine dikkat etmeniz gerekiyor. Düşük bel ve yüksek bel tasarımlarla karşınıza çıkabilecek bu pantolonlar arasında yeni trend yüksek bel kesimler. Eğer crop top parçalar tercih ediyorsanız mutlaka yüksek bel mom jeans kullanmalısınız. Günlük hayatta tercih ettiğiniz salaş üst parçalarla düşük bel mom jeans giyebilirsiniz.

Mom jeans modelleri arasında daha çok karşınıza çıkacak yüksek bel kesimleri alırken dikkat etmeniz gereken önemli detaylar vardır. Pantolonun belinizi tam sarıyorsa günlük hayatta rahat hareket edemezsiniz. Bu nedenle bel kesimi dar olan kotları bir beden büyük alabilirsiniz.

Pantolonun beli vücudunuza geniş geliyorsa kalın ve koyu renkli kemerler yerine zincir kemerler tercih ederek modern bir görünüm kazanabilirsiniz.

Mom Jeans Kilolu Gösterir mi?

Mom jeans giydiğinizde olduğunuzdan daha kilolu görünmemek için renk seçimini doğru yapmanız gerekiyor. Eğer dolgun bacaklara sahipseniz koyu mavi kotlar giymelisiniz. Açık mavi olduğundan daha kilolu görünmenize sebep olabilir. Fazla kilolarınızı kapatmak için bedeninizden daha büyük mom jeans satın almayın. Çok dar ya da çok geniş pantolonlar vücudunuzu orantısız göstereceği için ikisi arasında bir tercih yapmalısınız.

Mom Jeans Hangi Ayakkabılarla Giyilmeli?

Mom jeans nasıl giyilmelidir; Spor ayakkabı veya şık ayakkabılarla mom jeans giyebilirsiniz. Modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız mom jeans altında ince topuklu ayakkabılar kullanabilirsiniz. Spor şık bir görünüm kazanabileceğiniz bu kombinlerde tek bantlı topuklu ayakkabılar veya şeffaf Stiletto tarzınıza oldukça farklı bir hava katacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal