MKYK Toplantısı Sona Erdi! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Asgari Ücret İle İlgili Açıklama Yaptı!

MKYK toplantısı dün akşam gerçekleşti. Toplantı sonrası merak edilen konuları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıkladı.

16.11.2021-09:14 - (Son Güncelleme: 16.11.2021-09:28) MKYK Toplantısı Sona Erdi! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Asgari Ücret İle İlgili Açıklama Yaptı!

Dün akşam üzeri Başkan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplandı. Toplantı sonrası herkesin beklediği 3600 ek gösterge ve asgari ücret açıklaması, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Asgari ücret zammıyla ilgili flaş gelişme! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında asgari ücretle ilgili bir sunum yaptı. Bakan Bilgin, tüm kesimlerin taleplerinin alındığını belirterek, anket çalışmalarının da sürdüğünü dile getirdi. AK Parti MKYK, parti genel merkezinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu terörle mücadele başta olmak üzere göç, sınırlar ve yapılacak operasyonlar ile ilgili bilgiler verdi.

ASGARİ ÜCRET ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, asgari ücret ve 3600 ek gösterge konuları ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Gerçekleşen sunum sonrası konular ile ilgili çalışmaların sürdürülmesine karar verildi. MKYK toplantısının en önemli gündem maddelerinden biri de asgari ücret oldu. Bakan Bilgin, tüm kesimlerin taleplerinin alındığını belirterek, anket çalışmalarının da sürdüğünü dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal