Miray Daner’den şaşkına çeviren itiraf: Kuş Uçuşu’nun yıldız oyuncusu ‘Ben sevmedim’ dedi yer yerinden oynadı

Geçtiğimiz haftalarda dijital platformda yayına giren Kuş Uçuşu dizisinde Aslı karakterini canlandıran Miray Daner, sosyal medya ile ilgili yaptığı itirafla gündeme geldi. İşte detaylar…

14.06.2022-12:14 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-12:32)

Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, gibi isimlerin rol adlığı Kuş Uçuşu dizisinde Aslı karakterini canlandıran Miray Daner, performansı ile büyük beğeni topladı. Bir YouTube programına konuk olan genç oyuncu, sosyal medyayla ilgili yaptığı itirafla herkesi şaşkına çevirdi. 

‘Ben sevmedim’

Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay ile partner olan Miray Daner, canlandırdığı karakterle büyük beğeni topladı. Dizinin yayınlanır yayınlanmaz Türkiye’de en çok izlenenler arasında yer alması, sosyal medyada beğeni yorumlarına neden oldu. Dizide hedeflerine ulaşmak için her şeyi göze alan ve elini kirleten bir karakteri canlandıran Daner, YouTube’da katıldığı bir programda özel hayatına dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Miray Daner'Den Kuş Uçşu itirafı

Kuş Uçuşu dizisinde canlandırdığı Aslı karakteri ile benzer yanlarının olmadığını, çok farklı iki tip olduklarını dile getiren Daner, sosyal medyayı sevmediğini ve kimsenin sosyal medyada aktif olmak gibi bir zorunluluğunun olmadığını belirtti. Sosyal medyada en çok aldığı yorumun, Aslı ile Miray’ın nasıl bu kadar zıt karakterler olduğunu ifade eden güzel oyuncu, insanların görünür olmayı sevdiğini ama kendisin böyle bir çabası olmadığını belirtti. Sosyal medya hakkında da fikirlerini belirten Daner, 'İnsanlar görünür olmayı seviyorlar. Ben sosyal medyayı sevemedim. Kullanıyorum ama aktif değişim' dedi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal