Deren Talu’nun gül desenli bikinili pozları sosyal medyada fazla iddialı bulundu!

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, yaz sezonunu açtı ve tatilden fotoğraflar paylaşmayı da ihmal etmedi. Deren Talu'nun birbirinden cesur bikinili pozları sosyal medyada fazla iddialı bulundu.

14.06.2022-10:55 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-10:55) Deren Talu’nun gül desenli bikinili pozları sosyal medyada fazla iddialı bulundu!

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu, en az annesi kadar ünlü ve annesi kadar da ilgi görüyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanana ve her anını takipçileriyle paylaşan Deren Talu, yaz tatilini de şimdiden başlattı.

Deren Talu

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sezonu açana Deren Talu, tatilinden fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi. Instagram hesabına en dikkat çeken pozlarına bir yenisini ekleyen 25 yaşındaki güzel, bu paylaşımıyla tüm gözleri üzerine çevirdi.

Deren Talu

Deren Talu’nun bikinili pozları sosyal medyada fazla iddialı bulundu..

Instagram hesabını aktif kullanan ve takipçileriyle her anını paylaşan Deren Talu, hesabından tatil pozlarını peş peşe yayınladı. 

Deren Talu

Gül desenli bikinisi ile şezlongda verdiği iddialı pozlarını hesabından takipçileri için paylaşan Deren Talu'nun paylaşımı yoğun ilgi gördü.

Deren Talu

Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni alırken Talu'nun gül desenli bikinili pozu fala iddialı bulundu.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal