Doya Doya Moda ne zaman başlayacak? TV8 Doya Doya Moda başvuru nasıl yapılır?

TV8’de ekrana gelen Doya Doya Moda programı yeniden yayın hayatına başlıyor. Tanıtım fragmanı yayınlanan programın ne zaman başlayacağı ve kimlerin başvuru yapabileceği konusu merak ediliyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

14.06.2022-09:44 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-09:44) Doya Doya Moda ne zaman başlayacak? TV8 Doya Doya Moda başvuru nasıl yapılır?

2019 -2021 yıllarında TV8’de yayınlanan Doya Doya Moda programı yeniden ekranlara geliyor. Acun Ilıcalı’nın kendi kanalında ekrana gelen programın yapımcılığı Talya Prodüksiyon tarafından yapılmaktadır. Program 2022 yılının yaz döneminde ekranlarda yer alacak. Yarışma ilk yayın hayatına 25 Kasım 2019 tarihinde başladı. Toplam 3 sezon ekrana gelen program ilk sezonda 160 bölümden oluşuyor. İkinci sezonda ise toplam 175 bölüm yer alırken üçüncü sezon 85 bölüm olarak ekrana geldi. Toplam üç sezonda 420 bölüm ile ekranlara gelen Doya Doya Moda yarışması bir yıllık bir aradan sonra tekrardan ekranlara dönüyor. İzleyiciyi sevindiren bu haberin ardından birçok kişi araştırma yapmaya başladı. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Doya Doya Moda 2022 sezonu ne zaman başlayacak?

Yeni bölümleri ile ekrana gelecek olan Doya Doya Moda programının ne zaman ekrana geleceği hakkında bir açıklama yer alamamaktadır.

Bu sene programdaki jüri üyelerinin kim olacağı da merak edilmektedir. 2022 sezonunda jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez kesin olarak yer alırken diğer iki jüri üyesinin kim olacağı henüz belli değildir.

Doya Doya Moda

Doya Doya Moda kaç sezon yayınlandı?

Büyük beden kadınları katıldığı yarışma programında ilk sezon jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olurken daha sonra bir değişiklik yaşandı. Bunun ardından yeni jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez oldu.

İlk sezon birincisi ‘Su Baher’ oldu. Programın ikinci sezonunda yarışma devam ederken jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olarak yayın hayatına başladı. Ardından Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Ivana Sert ve Uğurkan Erez olarak yarışma devam etti.

İkinci sezonda birinci olan isim açıklanmadı ve en son haftanın birincisi Elif Nil Elden oldu. Üçüncü sezonda ise All Star olarak ekrana gelen programın jüri koltuğunda , Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Ivana Sert ve Uğurkan Erez yer aldı. Daha sonra programdan ayrılan Inana Sert’in yerine Umut Eker geldi. Son sezonda yarışmanın birincisi ise Özge Karacan olurken 50 bin TL’ninde sahibi oldu.

Doya Doya Moda Ne Zaman Başlayacak

TV8 Doya Doya Moda başvuruları nasıl yapılır, kimler katılır?

Yarışamaya kendisine güvenen ve giyimiyle tarzını yansıtan her bedenden kişiler katılabilmektedir. Şıklığıyla kendini ön plana çıkaran yarışmacılar programda yer alabilirler. Doya Doya Moda programına başvuru yapmak isteyen kişiler www.doyadoyamoda.bizadresinden yapılabilir. Başvuru formunu doldurarak programa katılım sağlayabilirsiniz.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal