Gülsim Ali verdiği pozla herkesi şaşırttı! Beyaz elbiseli pozuyla sosyal medyayı salladı!

Gönül Dağın dizisinde canlandırdığı Dilek rolüyle herkesi kendisine hayran bıraktıran Gülsim Ali İlhan beyaz eteğiyle verdiği pozla hayranlarını şaşırttı. Dizinin sezon finalinde ayrıldığını açıklayan güzel oyuncunun, başka bir dizi ile anlaştığı öğrenildi. İşte detaylar...

14.06.2022-09:10 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-10:36)

Başrollerinde Berk Atam, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinde Gülsim Ali İlhan'da rol almıştı ve dizi geçen haftalarda sezon finaliyle izleyiciye veda etti. Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali ise dizinin sezon finaliyle beraber diziden ayrıldı. Herkes kendisinden yeni projesini beklerken onun yayınladığı bir fotoğraf gündeme bomba gibi düştü. Dizideki saf ve temiz karakteriyle mülayim bir çizgide gördüğümüz oyuncu gerçek hayatta tam bir özgüven abidesi çıktı!

Beyaz elbisesiyle poz verdi!

Sosyal medya hesaplarından sürekli olarak paylaşım yapan İlhan, paylaştığı son fotoğraf ile herkesi büyüledi. Beyaz bir elbiseyle poz veren İlhan, etekleri havaya kaldırıp verdiği bu pozla binlerce beğeni ve yorum aldı.

Gülsim Ali

İlhan daha önceki bir paylaşımında ise kırmızı ruju ve bakışlarıyla dikkatleri üzerinde toplamıştı.

Gönül Dağı dizisi sezon finali yaparken dizinin Dilek'i sezon finalinde şok bir şekilde hayata veda etti ve izleyenleri göz yaşlarına boğdu. Gülsim Ali kendisine yöneltilen diziden neden ayrıldığına dair gelen sorulara ise senaryoda hikayenin azalması ve setlerin kendisini çok fazla yorduğunu belirterek cevap vermişti. Bunun yanı sıra Gülsim Ali sosyal medya hesabından da bir açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Gülsim Ali Gönül Dağı'dan neden ayrıldı

Diziden neden ayrıldığı belli oldu

Gönül Dağı dizisindenden ayrılan ve izleyiciyi yasa boğan güzel oyucunun, Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde rol alacağı iddia edildi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal