09.04.2022-11:13 (Son Güncelleme:09.04.2022-13:18)


1

KAYAHAN

KAYAHAN

Nisan ayında hayatını kaybeden Kayahan'ın eski eşinin kızı Beste Açar Haravon ile yeni eşi İpek Açar arasında miras kavgası yaşanıyor.



2

ADNAN ŞENSES

ADNAN ŞENSES

2013 yılında hayatını kaybeden sanatçı Adnan Şenses'in vefatının kırkı çıkmadan 24 yıllık eşi Lale Şenses ve ikinci evliliğinden olan kızı Arzum Şenses Alkuş miras kavgasına tutuşmuştu.



3

Ece Erken

Ece Erken

Dün oğlunun doğum gününü kutlayan ve sosyal medya hesabından haftalar sonra yüzünün güldüğü fotoğrafları paylaşan Erken, hesabının bloke edildiğini öğrenince çileden çıktı. Instagram hesabından paylaşım yapan Erken, şu ifadeleri kullandı: "Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden çünkü Şafak'a abi diyen, peşinde gezen, param yok bana Ö. Kuzu'dan borç alan diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış. Ben Ece Erken Mahmutyazıcıoğlu ise bu işin peşini bırakmayacağım. Kaçakçılık yapan, daha önce hapis yatan şerefsizle her türlü savaşacağım. B. Yakın'la ilişkinden, Küçükçekmece'de açtığın mekana kadar çıkartacağım. Şafak bizi görüyorsa sana aynen şerefsiz diyordur ve Allah bize ne yaşattıysan yaşatsın sana. Çocuklarından utanmayan şeref yoksunu. Sokağa çıkarken utanman, ölüme sebebiyet vermekten kahrolman gerekirken, uyduruk çekler yazıp ölen eşime iftira atıyorsun. 'Abi' diye peşinden geziyordun. Namussuz yaşamına eşim, şeref vermişti. Namuslu olmayı öğretmişti sana ama gram öğrenememişsin. Ahlar da ve beddualardasın Güler! Kasti benim hesabıma yaptığın bu blokeyle birlikte senin namussuz yaşamını, hapislerde çürüyeceğin günleri göreceğim Allah nasip etsin ve yaptığın dolandırıcılığı herkese ispat edeceğim. Takı galerisi adı altında yaptığın her şeyi. En yakınların mal kaçırdı, Çavuş soyadlı birinin üstüne yaptılar her şeyi. Arkadaşım dediğin dolandırıcı, şerefsiz çıktı, borcu varken borcu var dedi. Ah be Şafak'ım hiç dostun, hiç adam yokmuş çevrende. Allah'ım seni kurtarmış"



4

FATMA GİRİK

FATMA GİRİK

Fatma Girik, öldükten sonra akrabaları miras peşine düştü.



5

CEM KARACA

CEM KARACA

Türk rock müziği sanatçısı ve Anadolu rockın kurucularından Cem Karaca'nın 2004 yılındaki vefatının ardından henüz 40 gün geçmeden sanatçının son eşi İlkim Karaca ile 19 yıllık üçüncü eşi Feride ve oğlu Emrah arasında miras kavgası yaşandı.



6

HAYDAR DÜMEN

HAYDAR DÜMEN

Gaye Dümen Gül Dümen'in babasının mezar taşına adını yazdırmasına da öfkeli. Gaye Hanım, "Babamızın cenazesine gitmemizi engelleyen Gül Dümen'in kendisi de cenazeye gitmemiş! Babamı mezarlıkta ziyarete gittim" şeklinde konuştu. Gaye dümen, "Babama 'Gül-Haydar Dümen' diye mezar taşı yaptırmış... Babamın doğum ve ölüm tarihlerinin olmadığı, bıyık resmi olan ve sanki kendisi de ölmüş gibi adını yazdırdığı bir mezar taşı yaptırmış. Bu nasıl bir saçmalıktır" dedi.



7

YILMAZ GÜNEY

YILMAZ GÜNEY

Türk sinemasında ‘Çirkin Kral' olarak tanınan Yılmaz Güney'in (Pütün) vefatı da aileyi mahkemeye taşıdı. Yılmaz Güney'in Fransa'da yaşayan ve Birten Ünal'dan olan kızı Güney Pütün, üvey annesi Jale Fatma (Fatoş) Pütün'e ‘resmi belgede sahtecilik ve şirket veya kooperatif hakkında yanlış bilgi vermek' suçlarından hapis istemiyle dava açtı.



8

SABANCI AİLESİ

SABANCI AİLESİ

Sabancı Holding'in kurucularından Hacı Ömer Sabancı'nın 1979 yılında ölen oğlu İhsan Sabancı'nın Nevin Tenik ile yaşadığı evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen Sevilay Sabancı Çınar, dedesinden kalan mirasa ortak olabilmek için 2003 yılında mahkemeye başvurdu. Çınar, mahkemeden “Sabancı'nın vârisidir” kararı çıkarttı.



9

İLHAN SELÇUK

İLHAN SELÇUK

Cumhuriyet Gazetesi'nde yıllarca ‘Pencere' adlı köşeyi yazan İlhan Selçuk'un ölümünün ardından miras kavgası çıktı. Yazarın kız kardeşi Ülfet Nuran Ertel, ağabeyinin ölümünden sonra veraset ilamı davası açarken, yeğeni Aslı Selçuk da karşı dava açtı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr