25.02.2022-09:46 (Son Güncelleme:25.02.2022-09:46)


1

'Camdaki Kız' son bölümde; Sedat ve Cana’nın masasına giden Nalan, kocasına eve gitmesini söylerken; Cana’ya gözdağı verdi. Sedat’la bir daha asla görüşmeyeceğini Cana’ya tembihleyen Nalan, kendilerinden uzak durmasını istedi. Nalan’a, aralarında bir şey olmadığını söylediğini belirten Cana, Sedat'ı 'Telefonuna beni farklı şekilde kaydet, eşinin gönlünü al' diyerek uyardı. Eve gittiğinde eşyalarını kapının önünde bulan Cana, Alp konusunda yardım istemek için babasını aradı.



2

Feride Hanım’ın konağa gelmesiyle büyük bir şok yaşayan Sedat, hasta olduğu yalanını söyledi. Annesinin soruları ve Feride’nin edep odası tehdidiyle iyice panik olan Sedat Koroğlu, Nalan’ı beklemeye başladı.



3

Kocasına çok kızan Nalan ise kafasını dağıtmak için Billur ile buluştu. Ardından yemeğe giden yakın dostlar, Hayri’nin bildiği bir kebapçıya gittiler. Burada dürüm yiyen üçlü, aynı masada sohbet etti. Hatta Hayri, Nalan’a kendi elleriyle dürüm hazırladı.



4

Eve gittiğinde Sedat’a; Cana ile bir daha görüşmeyeceğini ve bunun son şansı olduğunu söyleyen Nalan, durumu aile üyelerine çaktırmadı. Sedat’ın bebeği görmek için ayarladıkları doktor randevusuna gitmediğini söyledi. Olanlara çok kızan Gülcihan, oğlunu bir güzel azarladı.



5

Ardından Koroğlu Konağı’nda nazar olduğuna inanan Feride ve Gülcihan, tüm aile üyelerini toplayarak; nazarı kovmak için çeşitli ritüeller gerçekleştirdiler. Gecenin sonunda ise Nalan ve Sedat’ı yemeğe gönderdiler.



6

Barışma yemeğinde Sedat’ın kendisine aldığı bilekliği gören Nalan, istediğinin ilgi olduğunu söyleyecekken; Sedat buna müsaade etmedi. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Nalan, gündüz Hayri’nin tavsiyesiyle mutluluğunu arttırmak için pişmiş soğan ve kimyon istedi.



7

Ertesi gün Hayri’nin kendine hediye ettiği yaka iğnesini ceketine takan ve Billur ile buluşmaya giden Nalan, Cana’nın kocası Alp’in kendisini aramasıyla şaşırdı. Alp’le buluşmaya giden Nalan, durumu annesine de bildirdi. Ne yapacağını bilemeyen ve sinir krizi geçiren Feride, kızına ‘Konağa dön’ dese de dinletemedi.



8

Cana’nın babasından yardım istemesiyle gözünü karartan Alp ise Nalan’a “Sedat ve Cana’nın ilişkisi hala devam ediyor. Bana yardım etmeniz gerek. Ne de olsa ikimiz de mağduruz” dedi. Aldatıldığını öğrenen Nalan’a sosyal medyadan yorum yağdı.



9

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNE GELEN YORUMLAR

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNE GELEN YORUMLAR

"Nalan Alp’in söylediğini idrak edebildin mi?", "Nalan’a daha kaç kişinin Sedat’la Cana’nın beraber olduğunu söylemesi lazım", "Yalnız Nalan her ne kadar çoktan içten içe emin olmuş olsa da bu kadar net duyması sağlam bir kırılma noktası olacak", "Nalan sonunda gerçeği öğrendi", "Alp dizideki en net insan sensin", "Nalan aydınlanıyor", "Nalan evliliğini iyiden iyiye sorgulamaya başladı"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr